3 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείς πριν τα... βάψεις μαύρα - AllYou.gr

Search

3 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείς πριν τα... βάψεις μαύρα

Δώσε προσοχή! 

13 Νοεμβρίου 2015

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται το ξανθό όταν πρόκειται για αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους, ίσως γιατί είναι το πιο εκθαμβωτικό όλων ή γιατί αποτελεί το πρώτο πράγμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και μαγνητίζει το βλέμμα ενός άντρα.

Αν, ωστόσο, κοιτάξεις λίγο καλύτερα στα περιοδικά και τις τάσεις που προτείνουν οι hair experts, θα παρατηρήσεις πως οι σκούρες αποχρώσεις, όπως το κλασικό μαύρο, είναι στην κορυφή κάθε λίστας. 

Τι πρέπει να προσέξεις, όμως, πριν πάρεις την απόφαση να το υιοθετήσεις;

1. Σκέψου ότι θα πρέπει να φέρεις τα φρύδια σου σε ισορροπία με το χρώμα των μαλλιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να τα βάψεις με μόνιμη βαφή, είτε να τα γεμίσεις με μια σταθερή σκιά ή μολύβι. 

2. Αν προχωρήσεις στην αλλαγή... μια και έξω, να είσαι προετοιμασμένη για την επανεμφάνιση της ρίζας και την αλλοίωση του χρώματος. Θα χρειαστείς φρεσκάρισμα σε 4 περίπου εβδομάδες. Black is never dark!

3. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις το μακιγιάζ σου στη νέα απόχρωση. Αν, για παράδειγμα, χρησιμοποιούσες ένα ροζ blush, τώρα θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με ένα ελαφρύ bronzer, για να μη μοιάζεις με... τη Χιονάτη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!