Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ beauty look για τη βραδιά των Χριστουγέννων - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ beauty look για τη βραδιά των Χριστουγέννων

Οι προτάσεις της beauty editor για μία εκθαμβωτική εμφάνιση!

25 Δεκεμβρίου 2015
Συντάκτης : Ειρήνη Διαμαντακίδου

Κορίτσια μου, Χριστούγεννα σήμερα και ξέρω ότι πολλές από εσάς θα έχετε άγχος για τη εμφάνιση σας. Μπορώ να σας πω με ειλικρίνεια ότι κάπως έτσι νιώθω κι εγώ, αλλά περιόρισα τις επιλογές μου για μακιγιάζ και μαλλιά σε δυο μόνο τάσεις που θα ήθελα να υιοθετήσω κι έτσι κατάφερα να διαλέξω αυτό που με χαρακτηρίζει περισσότερο. 

Ιδού, λοιπόν, η δική μου ολοκληρωμένη πρόταση για τη βραδιά των Χριστουγέννων: 

Μαλλιά: Αν και φέτος είδαμε και διαβάσαμε δεκάδες χιλιάδες φορές για το περίφημο updo, εγώ επιμένω δυναμικά σε ρετρό νότες από το παρελθόν, που εμπνέουν απόλυτη θηλυκότητα και σαγήνη. Έτσι, το vang hairstyle θα είναι το look που θα συνοδεύει την εμφάνιση μου και θα αναδείξει τα μαλλιά μου αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται γύρω μου. 

Μακιγιάζ: Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω κάτι και για τα προϊόντα που θα φορέσω στο πρόσωπο για να δημιουργήσω το look. Το παραπάνω ρετρό χτένισμα ταιριάζει απόλυτα με κόκκινα χείλη της φωτιάς και μια απαλή γραμμή eyeliner στα μάτια, συνοδεία πυκνών βλεφαρίδων ή, αν δεν είσαι του πάθους αλλά των πιο γήινων τόνων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια nude παλέτα σκιών για τα μάτια. Τόνισε τις εξωτερικές γωνίες τους με σκούρα καφέ απόχρωση και δώσε λάμψη στο υπόλοιπο βλέφαρο με μια σαμπανιζέ σκιά. Για τα χείλη: σχημάτισε το περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών, γέμισε τα με ένα nude - pink και κάνε τα ακόμα πιο ζουμερά με ένα διάφανο gloss. Tip: στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορείς να φορέσεις και ψεύτικες βλεφαρίδες! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!