Skip to main content

BEAUTY TIPS

Celebrity Beauty Tricks: Ποια "γιατροσόφια" ομορφιάς χρησιμοποιούν οι σταρ;

3 Tips για να δοκιμάσεις και εσύ ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς τις περίεργες θεραπείες που χρησιμοποιούν οι επώνυμες κυρίες της showbiz για να παραμένουν φρέσκιες και λαμπερές. Αλλά μέχρι που μπορούν να φτάσουν στον βωμό της ομορφιάς; Κάποιες όχι και πολύ μακριά, γιατί εφαρμόζουν κάποια κόλπα, τα οποία είναι εύκολο να εφαρμόσουμε και εμείς, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε στο πρόσωπό μας το... αίμα από τον πλακούντα εγκύου (ναι, σε εσένα αναφέρομαι Kim Kardashian!).

Δες λοιπόν τα καλύτερα tips που χρησιμοποιούν οι αγαπημένες σου σταρ!

1. Gwyneth Paltrow

H γνωστή ηθοποιός έχει ένα από τα πιο ακαταμάχητα χαμόγελα του Hollywood. Πώς τα καταφέρνει; Κάνει "γαργάρες" για 10 με 20 λεπτά με λίγο λάδι και στη συνέχεια το καταπίνει (με άδειο στομάχι). Μ' αυτό τον τρόπο, το εσωτερικό του στόματος καθαρίζει και αποβάλλονται οι τοξίνες. 

3celebtricks_01.jpg

2. Jennifer Lopez

Όλες έχουμε αναρωτηθεί πώς η Jennifer Lopez διατηρεί αυτό το καταπληκτικό σώμα. Ένα από τα μυστικά της διατροφής της είναι το να μυρίζει λάδι γκρέιπφρουτ. Έρευνες έχουν δείξει ότι εάν μυρίσει κανείς το λάδι αυτό για 15 λεπτά, μπορεί να μειώσει την όρεξη του. Προσοχή! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψεις τα βασικά σου γεύματα.

3celebtricks_02.jpg

3. Ηalle Berry

Το τρικ για μια αλαβάστρινη επιδερμίδα σαν αυτή της Halle Berry είναι ένα καλό body scrub. Η ίδια θα μπορούσε να προτιμήσει κάποιο επώνυμο προϊόν, αλλά αυτό που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι οι κόκκοι καφέ. Η καφεΐνη έχει αντιοξειδωτικά στοιχεία, ιδανικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

3celebtricks_03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα