3+1 μυστικά ομορφιάς για ΤΕΛΕΙΑ μαλλιά - AllYou.gr

Search

3+1 μυστικά ομορφιάς για ΤΕΛΕΙΑ μαλλιά

Θα σε... ψήσουν!

13 Φεβρουαρίου 2016

Η περιποίηση των μαλλιών είναι μια διαδικασία η οποία πρέπει να υπάρχει στην καθημερινή μας ρουτίνα από μικρή ηλικία. Αλλά το ποια είναι αυτή και ποια είναι τα σωστά βήματα και μυστικά ώστε να είναι αυτά πάντα περιποιημένα και λαμπερά, σου τα αποκαλύπτω αμέσως τώρα!

1. Μάσκα: Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πρέπει να κάνεις μάσκα μαλλιών. Αυτή θα τα βοηθήσει να είναι πάντα λαμπερά και υγιή.

3secretsforperfecthair_01.jpg

2. Προϊόντα μαλλιών: Όπως και με το δέρμα σου, έτσι και με τα μαλλιά σου, πρέπει να γνωρίζεις ποια είναι τα σωστά προϊόντα. Ένα conditioner, μια μάσκα, ένα serum και μια ελαφριά μους για το styling δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το σπίτι σου. 

3secretsforperfecthair_02.jpg

3. Χτένισμα: Για να διατηρήσεις τα waves ή τις μπούκλες των μαλλιών που μόλις έφτιαξες με το πιστολάκι και την επόμενη μέρα, τύλιξέ τα σε ένα κότσο την ώρα του ύπνου.

3secretsforperfecthair_03.jpg

4. Βούρτσισμα: Πρέπει να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Επίσης, όταν έχεις βρεγμένα μαλλιά, πρόσεξε την βούρτσα που χρησιμοποιείς. Μια πολύ μαλακιά βούρτσα μπορεί να τα καταστρέψει.

3secretsforperfecthair_04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!