Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα μακιγιάζ σου

Οικονομία ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω και ξέρεις καλά ότι τα προϊόντα ομορφιάς -πολλές φορές- κοστίζουν ακριβά. Μάλιστα, όσο μεγαλώνουμε, όλο και κάποιο επιπλέον προϊόν προστίθεται στην λίστα με τα απαραίτητα, κι επομένως όλο και πιο βαθιά χρειάζεται να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Και πάνω που μόλις έχεις συμπληρώσει όλα όσα χρειάζεσαι για την συλλογή του μακιγιάζ σου, όλο και κάποιο φαίνεται να τελειώνει! Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να τρέξεις στα μαγαζιά για να το αντικαταστήσεις, σου προτείνω 4 τρόπους να αξιοποιήσεις μέχρι και την τελευταία τους… σταγόνα!

1. Πρόσθεσε κρέμα προσώπου στο μέικ απ: Διατήρησε για μερικές ημέρες ακόμη το μέικ απ σου, προσθέτοντας στο μπουκάλι λίγη από την ενυδατική σου κρέμα. Κούνησε καλά, ώστε να αναμειχθεί το μείγμα και απόκτησε το δικό σου σούπερ ενυδατικό foundation!

2. Κόψε στα δύο τα μπουκαλάκια ομορφιάς: Πριν πετάξεις οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς το οποίο βρίσκεται σε πλαστικό μπουκαλάκι, κόψε το στα δύο με ένα ψαλίδι. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την ποσότητα του προϊόντος και να μην πετάξεις τίποτα!

3. "Ζωντάνεψε" τις θρυμματισμένες σκιές ματιών: Βάλε σε ένα μπουκαλάκι λίγο καθαρό οινόπνευμα και ρίξε λίγες σταγόνες στην θρυμματισμένη σκιά ματιών. Πάτησέ το καλά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού και άφησε το οινόπνευμα να εξατμιστεί και το μείγμα να στεγνώσει, ώσπου να γίνει και πάλι σταθερό.

4. "Σώσε" την στεγνή μάσκαρα: Εάν η μάσκαρά σου βρίσκεται στο τελείωμα και έχει στεγνώσει, αξιοποίησέ την όλη χρησιμοποιώντας μερικές σταγόνες από υγρό φακών επαφής.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.