4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα μακιγιάζ σου - AllYou.gr

Search

4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα μακιγιάζ σου

Οικονομία ΤΩΡΑ!

29 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Ξέρω και ξέρεις καλά ότι τα προϊόντα ομορφιάς -πολλές φορές- κοστίζουν ακριβά. Μάλιστα, όσο μεγαλώνουμε, όλο και κάποιο επιπλέον προϊόν προστίθεται στην λίστα με τα απαραίτητα, κι επομένως όλο και πιο βαθιά χρειάζεται να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Και πάνω που μόλις έχεις συμπληρώσει όλα όσα χρειάζεσαι για την συλλογή του μακιγιάζ σου, όλο και κάποιο φαίνεται να τελειώνει! Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να τρέξεις στα μαγαζιά για να το αντικαταστήσεις, σου προτείνω 4 τρόπους να αξιοποιήσεις μέχρι και την τελευταία τους… σταγόνα!

1. Πρόσθεσε κρέμα προσώπου στο μέικ απ: Διατήρησε για μερικές ημέρες ακόμη το μέικ απ σου, προσθέτοντας στο μπουκάλι λίγη από την ενυδατική σου κρέμα. Κούνησε καλά, ώστε να αναμειχθεί το μείγμα και απόκτησε το δικό σου σούπερ ενυδατικό foundation!

2. Κόψε στα δύο τα μπουκαλάκια ομορφιάς: Πριν πετάξεις οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς το οποίο βρίσκεται σε πλαστικό μπουκαλάκι, κόψε το στα δύο με ένα ψαλίδι. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την ποσότητα του προϊόντος και να μην πετάξεις τίποτα!

3. "Ζωντάνεψε" τις θρυμματισμένες σκιές ματιών: Βάλε σε ένα μπουκαλάκι λίγο καθαρό οινόπνευμα και ρίξε λίγες σταγόνες στην θρυμματισμένη σκιά ματιών. Πάτησέ το καλά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού και άφησε το οινόπνευμα να εξατμιστεί και το μείγμα να στεγνώσει, ώσπου να γίνει και πάλι σταθερό.

4. "Σώσε" την στεγνή μάσκαρα: Εάν η μάσκαρά σου βρίσκεται στο τελείωμα και έχει στεγνώσει, αξιοποίησέ την όλη χρησιμοποιώντας μερικές σταγόνες από υγρό φακών επαφής.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!