3 υπερ-τροφές που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

3 υπερ-τροφές που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου ΤΩΡΑ

Βάλ' τες στο πιάτο σου! 

27 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Μέχρι τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να τρως όταν βρίσκεσαι σε δίαιτα ή ποιες υπερτροφές κάνουν καλό για την υγεία και την ενέργειά σου, αλλά ενδεχομένως αγνοούσες τις τροφές που κάνουν καλό δέρμα σου.

Σου παρουσιάζω, λοιπόν, τις τροφές εκείνες, που σίγουρα έχεις ήδη στην κουζίνα σου και οι οποίες θα αναζωογoνήσουν αμέσως το δέρμα σου!

1. Ελαιόλαδο: Στην Ελλάδα, έχουμε την τύχη να παράγουμε από τα πιο παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να το προσθέσεις ακόμη πιο συχνά στην διατροφή σου, για να δεις καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σου; Πώς θα σε βοηθήσει; Καταπολεμά την γήρανση και βοηθάει στην καλύτερη ανάπλαση του δέρματος, καθώς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συμπεριέλαβέ το, λοιπόν, στην διατροφή σου, καταναλώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας καθημερινά (ωμό) καθώς και απλώνοντας μια λεπτή στρώση του στο πρόσωπο σαν μάσκα, την οποία θα αφήσεις για λίγα λεπτά. 

2. Ντομάτες: Έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι έχουν καταναλώσει ντομάτες με μερικές κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν κάποιο ηλιακό έγκαυμα στο πρόσωπο.  

3. Μαύρη Σοκολάτα:Σε οποιαδήποτε μορφή της, η μαύρη σοκολάτα αποτελεί ένα πολύ καλό και φυσικό μέσο ενυδάτωσης του δέρματος. Δίνει την δυνατότητα στο αίμα να κυκλοφορεί σωστά, με αποτέλεσμα να το διατηρεί διαρκώς ενυδατωμένο. Μόλις 100-150 γρ. μαύρης σοκολάτας θα προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο δέρμα σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!