Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνω μακιγιάζ μόνη μου;

6 tricks μακιγιάζ που θα σε δείχνουν ακόμα πιο όμορφη στις φωτογραφίες!


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Οι selfies έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, πράγμα που σημαίνει πως ψάχνουμε συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους για να δείχνουμε όσο πιο όμορφες γίνεται. Δες ποια είναι τα tricks στο μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσεις για τέλειες selfies!

1. Βάλε πρώτα μακιγιάζ στα μάτια σου: Βάφοντας τα μάτια σου πριν βάλεις τη βάση σου και κάνεις το υπόλοιπο μακιγιάζ βοηθάει στο να μένει το δέρμα σου πιο φρέσκο και καθαρό από τυχόν μάσκαρα ή σκιά που μπορεί να πέσει στα μάγουλά σου. Ξεκίνα με μία ελαφριά σκιά και έπειτα χτίσε σιγά σιγά το αποτέλεσμα, το οποίο καλό είναι να μην είναι πολύ υπερβολικό. Παρακάνοντάς το μπορεί να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη στις φωτογραφίες από ότι είσαι. 

2. Βάλε μάσκαρα: Αφού βάλεις σκιά και eyeliner, άπλωσε αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Η μάσκαρα μεγαλώνει τα μάτια και κάνει το φακό να εστιάζει σε αυτά. 

3. Βάλε ρουζ: Το ρουζ μπορεί να δώσει σχήμα στο πρόσωπό σου. Ακόμα και αν οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες, φορώντας ρουζ δίνεις "διάσταση" στο πρόσωπό σου. Απλά επίλεξε μία απόχρωση πιο σκούρα από την "αναμενόμενη", έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά στην κάμερα. 

4. Δοκίμασε μία πιο ελαφριά βάση: Στις φωτογραφίες θέλεις το δέρμα σου να δείχνει αψεγάδιαστο αλλά ταυτόχρονα να δείχνει σαν να μην είναι τελείως καλυμμένο. Έτσι, αν έχεις φακίδες και θέλεις να φαίνονται, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο του προσώπου σου έχεις κοκκινίλες τις οποίες θέλεις να εξαφανίσεις, χρησιμοποίησε ένα makeup, το οποίο είναι καλύπτικο αλλά όχι πάρα πολύ. 

5. Γέμισε τα φρύδια σου: Ένα πλούσιο φρύδι δίνει σχήμα στα μάτια και το πρόσωπό σου. Γέμισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι, ώστε να φαίνονται πιο μεγάλα και γεμάτα. 

6. Ενυδάτωσε τα χείλη σου: Σε κάθε φωτογραφία θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται ενυδατωμένα και υγιή; Εκτός από το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα lip balm για ενυδάτωση και λάμψη.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός