5 γρήγορα tips για να είσαι... στην τρίχα - AllYou.gr

Search

5 γρήγορα tips για να είσαι... στην τρίχα

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε! 

14 Μαρτίου 2016

Οκ, για να πετύχεις ένα μοναδικό και περίτεχνο χτένισμα θα χρειαστείς περίπου 30-45 λεπτά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλεις -απλά- να δείχνεις περιποιημένη; Μπορείς, αρκεί να ακολουθήσεις μία από τις 5 παρακάτω προτάσεις μας!

1. Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια και δεν έχουν όγκο, απλώς άλλαξε τη χωρίστρα σου, κάνοντάς τη στην αντίθετη πλευρά, ώστε να αποκτήσουν ελεύθερο όγκο. 

2. Αν τα μαλλιά σου είναι ατίθασα και δεν έχεις χρόνο να τα περάσεις με το ηλεκτρικό σίδερο, εφάρμοσε μία κρέμα φορμαρίσματος. Βάλε μια ποσότητα στην παλάμη σου και φόρμαρέ τα γρήγορα με τα χέρια σου.

3. Αν έχεις σγουρά μαλλιά που φριζάρουν εύκολα, κάνε το εξής: Ξεχώρισε τις επιφανειακές μπούκλες, ψέκασέ τις με νερό, τύλιξέ τις στα δάχτυλά σου και περίμενε μέχρι να στεγνώσουν. Όταν ελευθερώσεις τα μαλλιά, θα έχεις αποκτήσει παιχνιδιάρικες μπούκλες με κίνηση.

4. Αν τα μαλλιά σου δείχνουν λαδωμένα, ψέκασέ τα με ένα ξηρό σαμπουάν ή βάλε στις ρίζες ένα ειδικό προϊόν που απορροφά τη λιπαρότητα. 

5. Για ένα γρήγορο και κομψό look, κάνε μια αλογοουρά στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού, τραβώντας όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Μερικά αξεσουάρ, όπως τσιμπιδάκια ή μπαρέτες, θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!