ΕΤΣΙ θα εντάξεις το μηλόξυδο στη ρουτίνα ομορφιάς σου - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα εντάξεις το μηλόξυδο στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Ναι, ναι το μηλόξυδο. Καλά διάβασες!

20 Μαρτίου 2016

Ίσως να μην είχες σκεφτεί ποτέ τις θαυματουργές και πολλαπλές ιδιότητες αυτού του «ταπεινού» υλικού, αλλά είναι γεγονός ότι το μηλόξυδο είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό ξύδι. Μπορεί να είσαι ορκισμένη ακόλουθος των coconut oils ή και του δικού μας παρθένου ελαιόλαδου, αλλά εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις το μηλόξυδο σαν μια εξίσου καλή αλλά και οικονομικότερη εναλλακτική για την περιποίησή σου.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Εύκολα. Αρκεί να διαβάσεις τα παρακάτω tips!

#1. Έχεις έντονο κνησμό; Αρκεί να κάνεις ένα ζεστό αφρόλουτρο στην μπανιέρα σου και να προσθέσεις στο νερό μια κούπα μηλόξυδο. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του θα σταματήσουν την φαγούρα.

#2. Θέλεις λαμπερά μαλλιά; Αφού λουστείς με το conditioner, πρόσθεσε σε ένα μικρό μπολ με κρύο νερό 5 σταγόνες από μηλόξυδο. Άπλωσε καλά στα μαλλιά και το κρανίο και κάνε μασάζ. Ξέβγαλε καλά με νερό και τα μαλλιά σου θα λάμψουν αμέσως!

#3. Για σούπερ απαλό δέρμα, ανέμειξε λίγες σταγόνες μηλόξυδο στην κρέμα σώματός σου. Οι πόροι του σώματός σου θα «ελευθερωθούν», ενώ θα αποκτήσεις απαλό δέρμα στην στιγμή.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!