Skip to main content

BEAUTY TIPS

ΕΤΣΙ θα ξεφορτωθείς τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας»

4 tips για να προλάβεις την… γήρανση!


Κέλλυ Νόβακ

Είτε επειδή χαμογελάς πολύ, είτε επειδή τα χρόνια… περνάνε, είναι αναπόφευκτο να αποκτήσεις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Ξέρεις, αυτό το σημείο δίπλα στα μάτια που αποφεύγεις κάθε φορά να κοιτάξεις στον καθρέφτη, γιατί δεν θέλεις να αντικρίσεις τυχόν νέες ρυτίδες! Αλλά επειδή πρέπει να δεις την αλήθεια... κατάματα κάποια στιγμή, σου προτείνω να το κάνεις, αφού πρώτα εφαρμόσεις τα παρακάτω tips. Γιατί με αυτά θα τις αντιμετωπίσεις μια και καλή!

1. Aντηλιακό: Η προστασία από τον ήλιο είναι το no.1 πράγμα που πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τις ρυτίδες. Βάζε κάθε μέρα αντηλιακό (και τον χειμώνα) και ειδικά στο σημείο αυτό, το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία.

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-01.jpg

2. Κρέμα Ματιών: Άλλο ένα προϊόν που πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος, είναι η κρέμα ματιών. Η περιοχή των ματιών γενικότερα –όχι μόνο το πόδι της χήνας- είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και θέλει έξτρα προσοχή. Εφάρμοζε την κρέμα καθημερινά, πρωί-βράδυ.

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-02.jpg

3. Ύπνος: Οι Αμερικάνοι αναφέρονται πολλές φορές στον ύπνο ως “beauty sleep” (ύπνος ομορφιάς) και δεν είναι τυχαίο. Όταν κοιμάσαι σωστά, τότε το σώμα παράγει αρκετές ορμόνες, που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος. 

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-03.jpg

4. Νερό: Ποτέ, μα ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου αφυδατωμένο. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κυρίως από νερό, οπότε όταν δεν τον ενυδατώνεις σωστά, τότε μόνο κακό κάνεις, ειδικά στο δέρμα σου. Το ξέρεις ότι οι μαύροι κύκλοι δημιουργούνται από την έλλειψη νερού; Όση κρέμα ματιών και να βάζεις, δεν θα λειτουργήσει σωστά, εάν δεν είσαι καλά ενυδατωμένη!

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-04.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου