ΕΤΣΙ θα ξεφορτωθείς τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα ξεφορτωθείς τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας»

4 tips για να προλάβεις την… γήρανση!

21 Μαρτίου 2016

Είτε επειδή χαμογελάς πολύ, είτε επειδή τα χρόνια… περνάνε, είναι αναπόφευκτο να αποκτήσεις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Ξέρεις, αυτό το σημείο δίπλα στα μάτια που αποφεύγεις κάθε φορά να κοιτάξεις στον καθρέφτη, γιατί δεν θέλεις να αντικρίσεις τυχόν νέες ρυτίδες! Αλλά επειδή πρέπει να δεις την αλήθεια... κατάματα κάποια στιγμή, σου προτείνω να το κάνεις, αφού πρώτα εφαρμόσεις τα παρακάτω tips. Γιατί με αυτά θα τις αντιμετωπίσεις μια και καλή!

1. Aντηλιακό: Η προστασία από τον ήλιο είναι το no.1 πράγμα που πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τις ρυτίδες. Βάζε κάθε μέρα αντηλιακό (και τον χειμώνα) και ειδικά στο σημείο αυτό, το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία.

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-01.jpg

2. Κρέμα Ματιών: Άλλο ένα προϊόν που πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος, είναι η κρέμα ματιών. Η περιοχή των ματιών γενικότερα –όχι μόνο το πόδι της χήνας- είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και θέλει έξτρα προσοχή. Εφάρμοζε την κρέμα καθημερινά, πρωί-βράδυ.

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-02.jpg

3. Ύπνος: Οι Αμερικάνοι αναφέρονται πολλές φορές στον ύπνο ως “beauty sleep” (ύπνος ομορφιάς) και δεν είναι τυχαίο. Όταν κοιμάσαι σωστά, τότε το σώμα παράγει αρκετές ορμόνες, που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος. 

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-03.jpg

4. Νερό: Ποτέ, μα ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου αφυδατωμένο. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται κυρίως από νερό, οπότε όταν δεν τον ενυδατώνεις σωστά, τότε μόνο κακό κάνεις, ειδικά στο δέρμα σου. Το ξέρεις ότι οι μαύροι κύκλοι δημιουργούνται από την έλλειψη νερού; Όση κρέμα ματιών και να βάζεις, δεν θα λειτουργήσει σωστά, εάν δεν είσαι καλά ενυδατωμένη!

01-how-to-get-rid-of-crows-feet-04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!