Πες μας το χρώμα των ματιών σου, να σου πούμε ποιες αποχρώσεις σού ταιριάζουν - AllYou.gr

Search

Πες μας το χρώμα των ματιών σου, να σου πούμε ποιες αποχρώσεις σού ταιριάζουν

Make-up Combos!

22 Μαρτίου 2016

Εξέλιξε τον τρόπο που βάφεσαι καθημερινά και χρησιμοποίησε συνδυασμούς χρωμάτων για το μακιγιάζ σου, αναδεικνύοντας στο έπακρο τα χαρακτηριστικά σου. Παρακάτω σου προτείνω τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου, ο οποίος σου εγγυώμαι ότι θα είναι μόνο αυτός που θα θέλεις να φοράς!

Για εσένα που έχεις καστανά μάτια: Χρυσή σκιά + Βιολετί Μάσκαρα

Ακόμα και η υποψία ενός «ζεστού» τόνου στα μάτια σου, όπως είναι το καφέ, έχει "ανάγκη" από γήινες αποχρώσεις. Μια λαμπερή, χρυσή σκιά (έστω και με λίγο γκλίτερ) σε συνδυασμό με μια μοβ μάσκαρα, θα τονίσει την απόχρωση των ματιών σου στο έπακρο.

Για εσένα που έχεις μπλε μάτια:  Πορτοκαλί σκιά + Σκούρα Μπλε Μάσκαρα

Τα ιδιαίτερα μάτια σου, θέλουν και μια ιδιαίτερη σκιά. Μια σε θερμή, πορτοκαλί απόχρωση θα τα αναδείξει, ενώ η μπλε μάσκαρα θα φέρει την ισορροπία.

Για εσένα που έχεις πράσινα μάτια:  Καφέ σκιά + Μπορντό Μάσκαρα

Με τα σαγηνευτικά αυτά μάτια που διαθέτεις, χρειάζεσαι και γήινες αποχρώσεις για να τα τονίσεις. Ακόμα και μια «απλή» καφέ σκιά θα κάνει το τρικ, ενώ η μπορντό απόχρωση της μάσκαρα θα σε μετατρέψει σε ένα εξωπραγματικό πλάσμα…

Για εσένα που έχεις μελί μάτια:  Μοβ σκιά + Καφέ Μάσκαρα

Τα μελί μάτια, συχνά περιέχουν ίχνη από μπλε και πράσινο χρώμα. Μπορείς να τους "βάλεις" μια οποιαδήποτε απόχρωση και να δείχνουν όμορφα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την αντίθεση της μοβ σκιάς με την καφέ μάσκαρα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!