Τα μαλλιά της κόρης της Victoria Beckham έγιναν... viral - AllYou.gr

Search

Τα μαλλιά της κόρης της Victoria Beckham έγιναν... viral

...κι εμείς σου αποκαλύπτουμε το λόγο! 

23 Μαρτίου 2016

H Victoria Beckham έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην ζωή της. Πέρα από επιτυχημένη επιχειρηματίας, μοιάζει να είναι και επιτυχημένη μαμά. Και αυτό το καταλαβαίνουμε, βλέποντας αυτή την φωτογραφία της κόρης της Harper που έχει γίνει viral. Ο λόγος; Τα άψογα μαλλιά της και το εκπληκτικό χρώμα τους. Οκέι, μπορεί αυτά να μην αποδεικνύουν αν είναι καλή μητέρα ή όχι, αλλά -όπως και να έχει- παίρνει μερικούς πόντους παραπάνω!

Οι μακριές, φυσικές κυματιστές μπούκλες της Harper είναι ήδη εντυπωσιακές από μόνες τους, αλλά είναι οι ανοιχτόχρωμες άκρες που απογειώνουν τα μαλλιά της. Όλα φαίνονται να έχουν γίνει φυσικά και όχι… φυσικά με την χρήση βαφής, αλλά από τον ήλιο.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις ένα παρόμοιο αποτέλεσμα για τα μαλλιά της δική σου κόρης -ή και τα δικά σου, αρκεί να κάνεις τα εξής: Βράσε μια κούπα τσάι από χαμομήλι και άσ' το να κρυώσει καλά. Σε ένα μπολ ή ένα μικρό κουβά, ρίξε το τσάι. Τοποθέτησε τις άκρες των μαλλιών στο τσάι, αφού έχεις λούσει καλά τα μαλλιά σου. Άφησε για λίγα λεπτά μέχρι να δράσει. Έπειτα, στέγνωσε καλά και απόλαυσε τις φυσικές ανταύγειες. 

beckham-harper-hair-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης