Το παράκανες με το μακιγιάζ σου; ΕΤΣΙ θα το σώσεις - AllYou.gr

Search

Το παράκανες με το μακιγιάζ σου; ΕΤΣΙ θα το σώσεις

3 λάθη που κάνουμε όλες!

03 Απριλίου 2016

Έχει συμβεί σε όλες μας κατά καιρούς, στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα αψεγάδιαστο look, να το… παρακάνουμε. Λίγο παραπάνω ρουζ, πούδρα ή σκιά και το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, αναγκάζοντάς μας να ξεκινήσουμε από την αρχή το μακιγιάζ. Όχι πια! Γιατί με τα παρακάτω τρικ μπορείς εύκολα να… σώσεις την κατάσταση.

1. Παραπανίσια Σκιά: Αφαίρεσε την επιπλέον σκιά, με ένα καθαρό πινέλο για σκιές ή -αν δεν έχεις- με τα δάχτυλά σου, κάνοντας κυκλικές κινήσεις πάνω στο μάτι. Μετά από 1-2 λεπτά η σκιά θα «σβήσει».

2. Υπερβολική Μάσκαρα: Γέμισαν «κόμπους» τα βλέφαρα από την μάσκαρα ή μουτζούρωθηκες; Η λύση, απλή. Για την πρώτη περίπτωση, αρκεί να πάρεις ένα βουρτσάκι καθαρής ή μισοτελειωμένης μάσκαρας και να «χτενίσεις» τους κόμπους μέχρι να απομακρυνθούν. Για την δεύτερη περίπτωση, χρησιμοποίησε μια μπατονέτα και καθάρισε εύκολα την μάσκαρα στα σημεία που έχει «τρέξει».

3. Παραπάνω Ρουζ / Πούδρα: Είναι το ρουζ ή η πούδρα πολύ έντονα; Σε ένα σφουγγαράκι του μέικ απ βάλε λίγο foundation και πιέζοντας ελαφρά, αφαίρεσε την παραπανίσια πούδρα ή ρουζ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!