ΕΤΣΙ θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Κέρδισε χρόνο! 

04 Απριλίου 2016

 

Ξέρω πώς αισθάνεσαι καμιά φορά, όταν βαριέσαι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Έχοντας η ίδια φυσικές μπούκλες, κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου, πρέπει να τα στεγνώνω με σεσουάρ αν θέλω να είναι… εμφανίσιμα! Έτσι πρέπει να υποστώ τα 15-20 λεπτά καθημερινής χρήσης του σεσουάρ. Και ποιος έχει χρόνο για κάτι τέτοιο στις ημέρες μας; Εγώ πάντως όχι γι΄αυτό και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να κερδίσω χρόνο!

Τα παρακάτω tips θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν –όπως βοήθησαν και εμένα- να μειώσεις μέχρι και στο μισό το χρόνο που μέχρι τώρα σου έπαιρνε για να τα στεγνώσεις.

1. Μετά το μπάνιο, τύλιξε τα μαλλιά σε μια πετσέτα από μικροΐνες. Γιατί είναι σημαντικό να είναι από μικροίνες; Γιατί αυτές είναι που θα απορροφήσουν πολύ καλά το νερό. 

2. Χρησιμοποίησε ένα στεγνωτικό σπρέι μαλλιών. Υπάρχουν πολλά τέτοια προϊόντα στην αγορά, τα οποία βοηθάνε να στεγνώσουν περισσότερο τα μαλλιά και παράλληλα τα προστατεύουν από την θερμότητα.

3. Άλλαξε βούρτσα. Επένδυσε σε μια «σωστή» βούρτσα μαλλιών σαν αυτήν που διαθέτει ανοίγματα στον σκελετό της. Αυτό επιτρέπει στα μαλλιά να «αναπνέουν» και να στεγνώνουν πιο γρήγορα.

4. Επένδυσε σε ένα καλό σεσουάρ. Επαγγελματικό σεσουάρ= στεγνά μαλλιά σε χρόνο dt! Απλά τα πράγματα. 

Συντάκτης

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!