Skip to main content

BEAUTY TIPS

"Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθαρίζουν επαρκώς το δέρμα μου;"

Σου δίνουμε την απάντηση!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι η πιο εύκολη λύση στο ντεμακιγιάζ, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Παρόλα αυτά, μπορεί να γλιτώνεις λίγο χρόνο με αυτή την διαδικασία πριν πέσεις για ύπνο, αλλά είσαι σίγουρη ότι καθάρισαν το δέρμα σου καλά; Για να σου λύσω μια και καλή την απορία αυτή σου εξηγώ ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα.

Τα συστατικά που περιλαμβάνουν τα μαντηλάκια είναι σχέδον ίδια με αυτά που υπάρχουν στα καθαριστικά προσώπου. Και ενώ αυτό είναι καλό, υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά. Και αυτό είναι το γεγονός, ότι ενώ τα συστατικά μπορεί να είναι καλά, εσύ παραλείπεις την διαδικασία του να πλύνεις το πρόσωπό σου (όπως δηλαδή θα έκανες εάν το έπλενες με το καθαριστικό). Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να παραμένει πάνω στο δέρμα σου μια στρώση με όλα τα «κακά» στοιχεία από τα προϊόντα καλλυντικών που έχεις φορέσει πριν, συν των όλων ρύπων του περιβάλλοντος που «συνάντησες» καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, λόγω της υφής του μαντηλιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσεις κάποιου είδους ενόχληση στο δέρμα σου.

Το πόρισμα λοιπόν είναι το εξής: Για να ενισχύσεις την αποτελεσματικότητά του και να αποφύγεις τις πιθανές... παρενέργειές τους, φρόντισε ΠΑΝτΑ να πλένεις το πρόσωπό σου μετά την χρήση τους.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30