"Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθαρίζουν επαρκώς το δέρμα μου;" - AllYou.gr

Search

"Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθαρίζουν επαρκώς το δέρμα μου;"

Σου δίνουμε την απάντηση!

05 Απριλίου 2016

Ξέρω ότι τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι η πιο εύκολη λύση στο ντεμακιγιάζ, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Παρόλα αυτά, μπορεί να γλιτώνεις λίγο χρόνο με αυτή την διαδικασία πριν πέσεις για ύπνο, αλλά είσαι σίγουρη ότι καθάρισαν το δέρμα σου καλά; Για να σου λύσω μια και καλή την απορία αυτή σου εξηγώ ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα.

Τα συστατικά που περιλαμβάνουν τα μαντηλάκια είναι σχέδον ίδια με αυτά που υπάρχουν στα καθαριστικά προσώπου. Και ενώ αυτό είναι καλό, υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά. Και αυτό είναι το γεγονός, ότι ενώ τα συστατικά μπορεί να είναι καλά, εσύ παραλείπεις την διαδικασία του να πλύνεις το πρόσωπό σου (όπως δηλαδή θα έκανες εάν το έπλενες με το καθαριστικό). Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να παραμένει πάνω στο δέρμα σου μια στρώση με όλα τα «κακά» στοιχεία από τα προϊόντα καλλυντικών που έχεις φορέσει πριν, συν των όλων ρύπων του περιβάλλοντος που «συνάντησες» καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, λόγω της υφής του μαντηλιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσεις κάποιου είδους ενόχληση στο δέρμα σου.

Το πόρισμα λοιπόν είναι το εξής: Για να ενισχύσεις την αποτελεσματικότητά του και να αποφύγεις τις πιθανές... παρενέργειές τους, φρόντισε ΠΑΝτΑ να πλένεις το πρόσωπό σου μετά την χρήση τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!