Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι λένε τα χείλη σου για την προσωπικότητά σου;

Κι όμως, μπορούν να (σου) αποκαλύψουν πολλά! 


Κέλλυ Νόβακ

 

Το 2016 είναι σίγουρα η χρονιά των χειλιών (ευχαριστούμε Kylie Jenner!), καθώς όλη η προσοχή φαίνεται να έχει αρχίσει να στρέφεται σε αυτά. Και ενώ πολλές γυναίκες επιθυμούν να αλλάξουν το σχήμα τους, πριν το κάνεις, εγώ σου προτείνω να μάθεις τι «λένε» τα πραγματικά σου χείλη για την προσωπικότητά σου. Και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να αλλάξεις μέχρι και γνώμη για αυτά…

* Λεπτά χείλη: Είσαι ανεξάρτητη και αυτάρκης σαν άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά δεν έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο για να σου πει τι αξίζεις. Είσαι δυνατή και τίποτα δεν σε σταματάει.

* Μεγάλα χείλη: Έχεις το σύνδρομο της… νοσοκόμας. Θέλεις να φροντίζεις τους πάντες δίπλα σου. Κάπως έτσι σε βλέπουν και οι δικοί σου άνθρωποι και δεν θέλεις ποτέ να τους απογοητεύεις. Προσοχή όμως σε αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου!

* Ζουμερά / Στρογγυλά χείλη: Εάν έχεις αυτά τα ιδιαίτερα χείλη, τότε συνήθως καταφέρνεις να περάσει το δικό σου. Υπάρχει κάτι στην αύρα σου που «τραβάει» τους ανθρώπους κοντά σου. Παρόλα αυτά, είσαι και εσύ ανεξάρτητη και δεν σου αρέσει να στηρίζεσαι αποκλειστικά στους άλλους.  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ