Τι λένε τα χείλη σου για την προσωπικότητά σου; - AllYou.gr

Search

Τι λένε τα χείλη σου για την προσωπικότητά σου;

Κι όμως, μπορούν να (σου) αποκαλύψουν πολλά! 

05 Απριλίου 2016

 

Το 2016 είναι σίγουρα η χρονιά των χειλιών (ευχαριστούμε Kylie Jenner!), καθώς όλη η προσοχή φαίνεται να έχει αρχίσει να στρέφεται σε αυτά. Και ενώ πολλές γυναίκες επιθυμούν να αλλάξουν το σχήμα τους, πριν το κάνεις, εγώ σου προτείνω να μάθεις τι «λένε» τα πραγματικά σου χείλη για την προσωπικότητά σου. Και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να αλλάξεις μέχρι και γνώμη για αυτά…

* Λεπτά χείλη: Είσαι ανεξάρτητη και αυτάρκης σαν άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά δεν έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο για να σου πει τι αξίζεις. Είσαι δυνατή και τίποτα δεν σε σταματάει.

* Μεγάλα χείλη: Έχεις το σύνδρομο της… νοσοκόμας. Θέλεις να φροντίζεις τους πάντες δίπλα σου. Κάπως έτσι σε βλέπουν και οι δικοί σου άνθρωποι και δεν θέλεις ποτέ να τους απογοητεύεις. Προσοχή όμως σε αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου!

* Ζουμερά / Στρογγυλά χείλη: Εάν έχεις αυτά τα ιδιαίτερα χείλη, τότε συνήθως καταφέρνεις να περάσει το δικό σου. Υπάρχει κάτι στην αύρα σου που «τραβάει» τους ανθρώπους κοντά σου. Παρόλα αυτά, είσαι και εσύ ανεξάρτητη και δεν σου αρέσει να στηρίζεσαι αποκλειστικά στους άλλους.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης