Ωραία Κοιμωμένη: 4 χρυσοί κανόνες για να ξυπνάς ΠΑΝΤΑ όμορφη - AllYou.gr

Search

Ωραία Κοιμωμένη: 4 χρυσοί κανόνες για να ξυπνάς ΠΑΝΤΑ όμορφη

Beauty Sleep Alert!

14 Απριλίου 2016

Όσο σημαντικός είναι ο ύπνος για την υγεία σου (σωματικά και ψυχολογικά), άλλο τόσο είναι και για την ομορφιά σου. Το να κοιμάσαι καλά σημαίνει ότι και το δέρμα σου παίρνει τον χρόνο του για να ξεκουραστεί και να δείχνει την επόμενη μέρα πιο λαμπερό. Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να το βοηθάς λίγο, για να έχεις πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ποια είναι αυτά; Φρέσκο δέρμα που λάμπει συνεχώς! Γι΄αυτό και οι παρακάτω κανόνες είναι βασικοί ώστε να ξυπνάς κάθε μέρα όμορφη!

1. Καθαρισμός προσώπου: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεβάφεσαι κάθε βράδυ, αλλά και να πλένεις καλά το πρόσωπό σου.

2. Φροντίδα προσώπου: Δεν πρέπει να πέφτεις για ύπνο χωρίς πριν να βάλεις την κρέμα νυκτός αλλά και το serum για τα μάτια.

3. Ενυδάτωση: Για να ενυδατωθείς πλήρως δεν πρέπει να αρκείσαι μόνο στα προϊόντα ομορφιάς. Φρόντισε να πίνεις 1-2 ποτήρια νερό πριν κοιμηθείς.

4. Χαλάρωση: Άφησε για λίγο στην άκρη το στρες και προσπάθησε να είσαι χαλαρή όταν πέφτεις για ύπνο. Σε αυτό θα βοηθήσει η λεβάντα. Μπορείς να την πιεις σαν ρόφημα ή να ρίξεις μερικές σταγόνες από έλαιο λεβάντας στο μαξιλάρι σου. Η μυρωδιά της θα σε χαλαρώσει αμέσως. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!