4 έλαια για (υπέρ)λαμπρο δέρμα - AllYou.gr

Search

4 έλαια για (υπέρ)λαμπρο δέρμα

Πες ΝΑΙ στην ενυδάτωση!

12 Αυγούστου 2016

Εάν νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση και ότι η κρέμα σώματός σου δεν κάνει σωστά την δουλειά της, τότε ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις ένα από τα παρακάτω essential oils. Γιατί τα έλαια αυτά (τα οποία προέρχονται από τους φυσικούς καρπούς της Γης) θα σε ενυδατώσουν σε βάθος, σε αντίθεση με τις λοσιόν του εμπορίου -κάποιες από τις οποίες φράσσουν τους πόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα να μην το ενυδατώνουν σωστά.

Jojoba Oil: Το έλαιο με το… περίεργο όνομα είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ, λόγω της «ελαφριάς» σύστασής του, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα.

Rose Oil: Το έλαιο τριανταφύλλου είναι ιδανικό για «ώριμα» δέρματα, αλλά και για αυτά που έχουν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση. Θρέφει σε βάθος, ενώ βοηθά και σε περιπτώσεις ακμής. 

Avocado Oil: Γεμάτο με Ω-3 και βιταμίνη Α και D, το έλαιο από αβοκάντο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Επίσης, βοηθάει σε οποιαδήποτε ενόχληση ή φλεγμονή που μπορεί να έχει το δέρμα σου.

Argan Oil: Είναι το απόλυτο αντιγηραντικό, καθώς διαθέτει βιταμίνη Ε που καταπολεμά τη γήρανση, ενώ απορροφάται γρήγορα. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης