Έχεις καστανά μάτια; ΑΥΤΟ είναι το πιο συχνό λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου - AllYou.gr

Search

Έχεις καστανά μάτια; ΑΥΤΟ είναι το πιο συχνό λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου

Μήπως να το αποφύγεις; 

18 Απριλίου 2016

Τα καστανά μάτια μπορεί να είναι τα πιο «κοινά», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και βαρετά. Παρόλα αυτά, "ρισκάρεις" να τα κάνεις βαρετά με το παρακάτω λάθος.  

Φυσικά, το «κλειδί» για να κάνεις τα καστανά μάτια σου να δείχνουν καταπληκτικά, είναι να διαλέξεις και στα σωστά προϊόντα μακιγιάζ. Να, όπως μια σκιά ματιών. Οι γυναίκες με καστανά μάτια συνηθίζουν να φορούν καφέ απόχρωση σκιάς. Αυτό είναι λάθος. Ενώ μπορεί να θεωρείς ότι οι γήινες καφέ αποχρώσεις αποδίδουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, η πραγματικότητα είναι ότι δεν αναδεικνύουν σωστά τα μάτια σου. Η απόχρωση αυτή τα κάνει να δείχνουν φλατ και βαρετά.

Τι πρέπει να κάνεις; Για εσένα που έχεις πιο ανοιχτή επιδερμίδα, ανάδειξε τα μάτια σου με σκιές σε bronze και μπεζ αποχρώσεις, με λίγη έξτρα λάμψη κατά προτίμηση, ενώ οι πιο σκούρες επιδερμίδες σοφό είναι να χρησιμοποιούν πιο χρυσές και σαμπανιζέ αποχρώσεις.

Αλλά η σκιά των ματιών δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Ακόμα το χρώμα του eyeliner που χρησιμοποιείς παίζει ρόλο. Το μαύρο χρώμα μπορεί να ταιριάζει σε μια πρασινομάτα, αλλά εσύ με τα καστανά μάτια είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς αποχρώσεις του γκρι/γραφίτη ή του μπλε.

Το ίδιο ισχύει και για τα μάγουλα και τα χείλη. Χρησιμοποίησε ροζ αποχρώσεις αποφεύγοντας να δείχνεις «ξεπλυμένη» με τις πιο γήινες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!