Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 ΦΥΣΙΚΟΙ τρόποι να "ανοίξεις" τα μαλλιά σου

Φυσική ξανθιά ή φυσικά… ξανθιά;


Κέλλυ Νόβακ

Σαν μελαχρινή γυναίκα που βάφει τα σκουρόχρωμα μαλλιά της ξανθά, έχω να σου πω ότι ταλαιπωρούμαι πολύ. Και επειδή γνωρίζω ότι μπορεί και εσύ να κάνεις το ίδιο πράγμα για να αποκτήσεις ένα ξανθό χρώμα ή απλά μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, σου προτείνω να το κάνεις φυσικά. Με φυσικούς τρόπους, οι οποίοι έχουν αποδειχτεί σχεδόν ακίνδυνοι, ακόμα και για την πιο λεπτή ή ταλαιπωρημένη τρίχα.

Χυμός λεμονιού: Ο πιο διάσημος diy τρόπος να ανοίξεις τα μαλλιά σου. Ο χυμός του λεμονιού θα ενισχύσει το χρώμα των μαλλιών σου, ειδικά εάν αυτά έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Απλά ψέκασε τον χυμό από ένα λεμόνι με λίγο ελαιόλαδο στα μαλλιά και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Μέλι: Όχι μόνο θα ανοίξει το χρώμα, αλλά θα μαλακώσει και τα μαλλιά σου. Ανάμειξε λίγο μέλι με νερό και ξύδι και εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά. Κάλυψέ τα με μια πετσέτα και άφησε τα υλικά να δράσουν για μια ώρα.

Χαμομήλι: Άλλος ένα διαδεδομένος τρόπος για να ανοίξεις τα μαλλιά. Βράσε μερικές κούπες νερό και πρόσθεσε το χαμομήλι. Όσο περισσότερο χαμομήλι βάλεις τόσο πιο δραστικό το αποτέλεσμα. Άφησέ το να κρυώσει καλά και έπειτα ψέκασε τα μαλλιά σου.

Κανέλα: Αντί να την βάλεις στον καπουτσίνο σου, βάλ' την στα μαλλιά σου! Αναμειγνύοντας σκόνη κανέλας με λίγο νερό (τόσο ώστε να γίνει μια πάστα) και απλώνοντάς την σε νωπά μαλλιά, θα τα ανοίξει αμέσως. Πρόσθεσε λίγο από το conditioner σου για να «κάτσει» καλύτερα η πάστα στα μαλλιά και ξέπλυνε ΄/με χλιαρό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, άφησε το μείγμα στα μαλλιά για ένα βράδυ. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη