Βάφεις τα μαλλιά σου; ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που (ενδεχομένως) κάνεις - AllYou.gr

Search

Βάφεις τα μαλλιά σου; ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που (ενδεχομένως) κάνεις

Απόφυγέ τα τώρα!

17 Αυγούστου 2016

Είναι δύσκολο να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου, ακόμα και όταν πρόκειται για την φυσική σου απόχρωση. Πόσο μάλλον, λοιπόν, εάν τα βάφεις.

Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες στα βαμμένα μας μαλλιά, τα οποία μπορεί να αλλοιώσουν την απόχρωσή τους και να καταστρέψουν την τρίχα. Ποια είναι αυτά;

#1. Δεν χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα: Πρέπει πάντα, μα πάντα, να χρησιμοποιείς το σωστό σαμπουάν και conditioner, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. Έτσι, θα «θωρακίσεις» καλύτερα την βαφή.

#2. Τα επιβαρύνεις με την θερμότητα: Σου το έχω ξαναπεί. Η θερμότητα από το σεσουάρ ή το σίδερο μαλλιών είναι ο χειρότερος εχθρός των βαμμένων μαλλιών. Απόφυγέ το όσο μπορείς.

#3. Λούζεσαι καθημερινά: Τα μαλλιά δεν είναι σαν το δέρμα. Δεν χρειάζονται καθημερινό πλύσιμο. Το νερό αφαιρεί όλα τα μόρια της βαφής. Εάν τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από λούσιμο, προτίμησε μιας καλής ποιότητας dry shampoo και conditioner, για να αποφύγεις την καθημερινή επαφή με το νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!