Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ιδρώνεις πολύ; ΕΤΣΙ θα καταπολεμήσεις την κακοσμία

Εύκολα tips για μια… στεγνή καθημερινότητα!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν ιδρώνεις πολύ από τον ζεστό καιρό, την άσκηση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, ο οργανισμός σου σου στέλνει μήνυμα ότι υπερθερμαίνεται. Μπορείς να το αποφύγεις και κυρίως να προφυλάξεις τα ρούχα σου από το να αποκτούν συνεχώς τα ενοχλητικά σημάδια του ιδρώτα, με τα παρακάτω tips!

Tip #1: Δημιούργησε μια «ασπίδα» από αποσμητικό. Στην περιοχή της μασχάλης και στο εσωτερικό μέρος του ρούχου σου, πρόσθεσε μια έξτρα στρώση από το αποσμητικό σου. Το ύφασμα θα απορροφήσει πολύ καλύτερα το αποσμητικό απ’ ότι το δέρμα σου, με αποτέλεσμα να μοσχοβολάς όλη μέρα!

Tip #2: Πρόσεξε την διατροφή σου. Υπάρχουν κάποιες τροφές, οι οποίες προκαλούν την έκκριση περισσότερων υγρών από το σώμα μας, όπως τα καυτερά φαγητά. Αλλά είναι και κάποιες άλλες οι οποίες αλλοιώνουν την οσμή του ιδρώτα. Απόφυγε, λοιπόν, φαγητά και μπαχαρικά, όπως το κάρυ, τα κρεμμύδια, τα αλλαντικά και το σκόρδο.

Tip #3: Κόψε τις κακές συνήθειες. Όπως και με τις τροφές, έτσι και κάποιες κακές συνήθειες μπορούν όχι μόνο να συμβάλλουν στην κακοσμία, αλλά να σου προκαλέσουν και περισσότερη έκκριση υγρών. Το κάπνισμα, το αλκοόλ μέχρι και τα παραπανίσια κιλά, είναι μερικές από αυτές.

Φυσικά, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς και ένα –καλής ποιότητας- αποσμητικό. Την απόλυτη φροντίδα για την ευαίσθητη αυτή, λοιπόν, περιοχή της μασχάλης, που εκτίθεται διαρκώς σε... κινδύνους που έχουν να κάνουν είτε με την προσωπική υγιεινή, είτε με τις μεθόδους αποτρίχωσης που επιλέγονται, είτε με την υγρασία που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα, προτίμησε το NIVEA Protect & Care. Γιατί; Συνδυάζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία και περιποίηση με το μοναδικό άρωμα της NIVEA. Το NIVEA Protect & Care δεν περιέχει οινόπνευμα, ενώ συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα συστατικά, ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα. Είναι ιδιαίτερα απαλό προς την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα απόλυτα προστατευμένη με ευχάριστη και απαλή αίσθηση.

Διαθέσιμο σε spray και roll-on. 

3tips 4woman-deodorant-01.jpg

3tips 4woman-deodorant-02.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου