3 + 1 πολύτιμα tips για να περιποιηθείς το δέρμα σου την Άνοιξη - AllYou.gr

Search

3 + 1 πολύτιμα tips για να περιποιηθείς το δέρμα σου την Άνοιξη

Μην τα παραλείψεις!

25 Απριλίου 2016

Η απότομη αλλαγή του καιρού μπορεί συχνά να είναι «σκληρή» απέναντι στο δέρμα μας, γι’ αυτό και η άμεση και σωστή περιποίησή του είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείπεις, ειδικά την Άνοιξη. Μπορεί να νομίζεις ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα την περίοδο αυτή και με τον πιο ζεστό καιρό, αλλά αν διαβάσεις τα παρακάτω πολύτιμα tips, θα καταλάβεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται την εξίσου ίδια φροντίδα και την Άνοιξη!

1. Υλικά: Είναι σημαντικό να ξέρεις τι προϊόντα και τι συστατικά βάζεις στο δέρμα σου. Φρόντιζε να κάνεις πολλές φυσικές μάσκες περιποίησης –που συχνά σου προτείνω, αλλά και να αγοράζεις προϊόντα που περιέχουν φυσικά και καλά συστατικά για το δέρμα.

2. SPF: Απαραίτητη είναι η αντηλιακή προστασία την Άνοιξη. Βασικά όλο τον χρόνο. Στην Ελλάδα ζεις και ξέρεις πολύ καλά ότι ο ήλιος είναι έντονος 365 ημέρες τον χρόνο. Εκτός εάν προτιμάς την πρόωρη γήρανση…

3. Ενυδάτωση: Το Α και το Ω για την περιποίηση του δέρματός σου την Άνοιξη! Είναι λογικό, όταν εκκρίνεις περισσότερο ιδρώτα, να χρειάζεσαι παραπάνω ενυδάτωση απ΄ότι τον χειμώνα. Αυτό πρέπει να το κάνεις και με τις ενυδατικές σου κρέμες, αλλά πίνοντας και ΠΟΛΥ νερό.

4. Καθημερινή ρουτίνα: Δεν θα σταματήσω ποτέ να σου λέω για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς για το δέρμα σου. Βρες τα προϊόντα αυτά που «ανταποκρίνονται» καλά στη δική σου επιδερμίδα και χρησιμοποίησέ τα σε καθημερινή βάση. Ποια είναι τα βασικά; Ενυδατική κρέμα, καθαριστικό προσώπου, serum και αντηλιακή κρέμα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!