Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 + 1 πολύτιμα tips για να περιποιηθείς το δέρμα σου την Άνοιξη

Μην τα παραλείψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Η απότομη αλλαγή του καιρού μπορεί συχνά να είναι «σκληρή» απέναντι στο δέρμα μας, γι’ αυτό και η άμεση και σωστή περιποίησή του είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείπεις, ειδικά την Άνοιξη. Μπορεί να νομίζεις ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα την περίοδο αυτή και με τον πιο ζεστό καιρό, αλλά αν διαβάσεις τα παρακάτω πολύτιμα tips, θα καταλάβεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται την εξίσου ίδια φροντίδα και την Άνοιξη!

1. Υλικά: Είναι σημαντικό να ξέρεις τι προϊόντα και τι συστατικά βάζεις στο δέρμα σου. Φρόντιζε να κάνεις πολλές φυσικές μάσκες περιποίησης –που συχνά σου προτείνω, αλλά και να αγοράζεις προϊόντα που περιέχουν φυσικά και καλά συστατικά για το δέρμα.

2. SPF: Απαραίτητη είναι η αντηλιακή προστασία την Άνοιξη. Βασικά όλο τον χρόνο. Στην Ελλάδα ζεις και ξέρεις πολύ καλά ότι ο ήλιος είναι έντονος 365 ημέρες τον χρόνο. Εκτός εάν προτιμάς την πρόωρη γήρανση…

3. Ενυδάτωση: Το Α και το Ω για την περιποίηση του δέρματός σου την Άνοιξη! Είναι λογικό, όταν εκκρίνεις περισσότερο ιδρώτα, να χρειάζεσαι παραπάνω ενυδάτωση απ΄ότι τον χειμώνα. Αυτό πρέπει να το κάνεις και με τις ενυδατικές σου κρέμες, αλλά πίνοντας και ΠΟΛΥ νερό.

4. Καθημερινή ρουτίνα: Δεν θα σταματήσω ποτέ να σου λέω για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς για το δέρμα σου. Βρες τα προϊόντα αυτά που «ανταποκρίνονται» καλά στη δική σου επιδερμίδα και χρησιμοποίησέ τα σε καθημερινή βάση. Ποια είναι τα βασικά; Ενυδατική κρέμα, καθαριστικό προσώπου, serum και αντηλιακή κρέμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.