Θέλει τρόπο! - AllYou.gr

Search

Θέλει τρόπο!

4 βήματα για να πετύχεις το τέλειο ντεμακιγιάζ.

04 Σεπτεμβρίου 2014

Αν έχεις κάνει μακιγιάζ, ιδιαίτερα με αδιάβροχα καλλυντικά, επίλεξε με προσοχή τα προϊόντα σου για την αφαίρεσή του, ακριβώς στα σημεία όπου χρειάζεται. 

Μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια του καθαρισμού:

1. Προσπάθησε να κάνεις απαλές κινήσεις, ώστε να μην ερεθίσεις την επιδερμίδα, ειδικά γύρω από τα μάτια ή τα χείλη, όπου είναι πιο λεπτή.

2. Απόφυγε τις υπερβολές. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν δύο καθαριστικά προϊόντα για να φύγει εντελώς το μακιγιάζ. Αυτό όχι μόνο δεν χρειάζεται, αλλά αυξάνει και τις πιθανότητες να αναπτύξει η επιδερμίδα σου ευαισθησία. Για να απομακρύνεις τα περισσότερα είδη μακιγιάζ, αρκεί συνήθως ένα υδατοδιαλυτό καθαριστικό σε συνδυασμό με χλιαρό νερό.

3. Αν έχουν μείνει υπολείμματα μακιγιάζ κοντά στα μάτια σου, βούτηξε μια μπατονέτα σε ένα ειδικό καθαριστικό προϊόν και αφαίρεσέ τα με προσεκτικές κινήσεις.

4. Μετά το ντεμακιγιάζ χρησιμοποίησε γύρω από τα μάτια και τα χείλη μια ειδική κρέμα ματιών και ένα balm αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες περιοχές, καθώς έχουν λιγότερους σμηγματογόνους αδένες, είναι ευαίσθητες και ξηραίνονται πιο εύκολα, ιδιαίτερα μετά από επίμονο καθαρισμό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!