ΕΤΣΙ θα αποκτήσεις beach waves ακόμα κι αν έχεις (ολό)ισια μαλλιά - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα αποκτήσεις beach waves ακόμα κι αν έχεις (ολό)ισια μαλλιά

3 tips που θα λατρέψεις!

20 Αυγούστου 2016

Ενώ είσαι πολύ τυχερή τις ημέρες που έχει πολύ υγρασία, καθώς δεν φριζάρουν με τίποτα τα μαλλιά σου, ξέρω ότι μπορεί να απογοητεύεσαι συχνά με τα ολόισια μαλλιά σου. Και αυτό γιατί δυσκολεύεσαι να τα φτιάξεις… αλλιώς. Ειδικά όταν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ τα πολυαγαπημένα σε όλες μας beach waves. Όσο και να προσπαθείς, όση λακ και να βάζεις, η άτιμη αυτή μπούκλα φαίνεται να μην «κάθεται» με τίποτα!

Όχι πια όμως! Γιατί με τα 3 παρακάτω πολύτιμα tips, όλα είναι εφικτά!

Tip #1: Προετοίμασε τα μαλλιά σου. ΠΡΙΝ λουστείς, φρόντισε να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου. Χτενιζόντάς τα μετά το μπάνιο, τα «βοηθάς» να γίνουν ακόμη πιο ίσια!

Tip #2: Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Η θερμότητα αλλάζει το σχήμα των μαλλιών, κάνοντάς τα όμως μετέπειτα πιο «ευαίσθητα» στην πιο δροσερή θερμοκρασία του δωματίου.

Tip #3: Χρησιμοποίησε τα σωστά προιόντα μαλλιών. Η λακ δεν θα είναι ο σύμμαχός σου σε αυτή την περίπτωση. Το μόνο προϊόν που θα χρειαστείς είναι ένας αφρός για μπούκλες. Όσο αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, εφάρμοσε τον αφρό όσο είναι ακόμα νωπά. Με τον τρόπο αυτό, θα αποκτήσεις απαλές και όμορφες μπούκλες, σαν φυσικές.Για εσένα που διαθέτεις πολύ λεπτή τρίχα, αφού βάλεις τον αφρό, απλά τύλιξε τούφα-τούφα σε ρολό τα μαλλιά σου και άφησέ τα μέχρι να στεγνώσουν καλά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!