Skip to main content

BEAUTY TIPS

Beauty Blender: ΕΤΣΙ θα το χρησιμοποιείς σωστά

Το μαγικό σφουγγαράκι που θα σε σώσει!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι επίσημο: Έχω εμμονή με αυτό το σφουγγαράκι μακιγιάζ! Ο λόγος για το λατρεμένο σε όλες τις beauty bloggers ανά τον κόσμο, “beauty blender”, το οποίο όχι μόνο είναι οικονομικό, αλλά κάνει την εφαρμογή του makeup παιχνιδάκι.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και πολλές λάθος χρήσεις αυτού του προϊόντος, γι΄αυτό και παρακάτω σου λέω τι πρέπει να αποφεύγεις και πώς να το χρησιμοποιείς σωστά!

#1. Διάλεξε το σωστό χρώμα. Προτίμησε ένα το οποίο μετά από πολλές χρήσεις να μην φαίνεται βρώμικο ή ταλαιπωρημένο. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησε το λευκό για κρέμες και το ροζ για το make up.

#2. Απόφυγε τις απομιμήσεις. Μπορεί να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω, αλλά επένδυσε στο αυθεντικό beauty blender, το οποίο θα αποδώσει το σωστό αποτέλεσμα στην χρήση του.

#3. Μην το χρησιμοποιείς όταν είναι υγρό ή στεγνό. Για το σωστό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, το beauty blender πρέπει να είναι πάντα νωπό.

#4. Μην το τρίβεις. Ο σωστός τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις δεν είναι να το τρίβεις με δύναμη στο δέρμα, αλλά απαλά και με κυκλικές κινήσεις, ώστε να απλώνεις σωστά το μέικαπ.

#5. Καθάριζέ το μετά από κάθε χρήση. Εντάξει όχι και μετά από ΚΑΘΕ χρήση. Αλλά μια φορά την εβδομάδα σίγουρα. Ειδικά εάν το χρησιμοποιείς καθημερινά. Για το πώς θα το καθαρίσεις, μπες εδώ

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30