Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει ΠΑΝΤΑ να φοράς την Άνοιξη

Be prepared!


Κέλλυ Νόβακ

Με την έναρξη της Άνοιξης πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Αυτή είναι η περίοδος που ξεχνάμε για πάντα τα «βαριά» μακιγιάζ και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που κάνουν το δέρμα μας να δείχνει ανάλαφρο, φρέσκο και λαμπερό. Και για να το κάνεις αυτό, θα χρειαστείς τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς….

1. Αντηλιακό προσώπου: Είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι με τον έντονο ήλιο, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να φοράς αντηλιακό προσώπου, για να το προστατεύεις από την έντονη ακτινοβολία. 

2. Foundation (για πλήρη κάλυψη): Με την υγρασία να αυξάνεται και την θερμοκρασία να ανεβαίνει, χρειάζεσαι ένα foundation που να "κρατάει" και να καλύπτει άψογα το πρόσωπο.

3. Αδιάβροχη Μάσκαρα: Αντίστοιχα, λόγω της αυξανόμενης θερμοκρασίας, προτίμησε μια αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγεις να «τρέχει» από τα μάτια.

4. Πούδρα κάλυψης: Μια διάφανη πούδρα που λειτουργεί σαν «σταθεροποιητής» του μακιγιάζ είναι απαραίτητη γι' αυτή την περίοδο.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.