"Είναι το τσιμπιδάκι φρυδιών καλό για τα φρύδια μου;" - AllYou.gr

Search

"Είναι το τσιμπιδάκι φρυδιών καλό για τα φρύδια μου;"

Σου δίνουμε την απάντηση!

30 Αυγούστου 2016

Έχω κατά καιρούς ακούσει από πολλές αισθητικούς να λένε ότι το τσιμπιδάκι φρυδιών δεν είναι η σωστή λύση για να βγάζεις τα φρύδια σου. Έχω, βέβαια, ακούσει από άλλες και το αντίθετο. Ποια είναι η αλήθεια τελικά; Επειδή για εμένα προσωπικά η περιποίηση των φρυδιών μου είναι το Α και το Ω στα θέματα της ομορφιάς μου, είπα να πάρω την κατάσταση στα «χέρια» μου.

Κάνοντας, λοιπόν, μια διαδικτυακή έρευνα και διαβάζοντας (πολλά) άρθρα από αναγνωρισμένους μακιγιέρ και αισθητικούς, η κοινή γνώμη καταλήγει στο εξής: Είναι μύθος τελικά ότι το τσιμπιδάκι φρυδιών κάνει κακό στα φρύδια. Για την ακρίβεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα περιποιηθεί κανείς και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τα σημεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Εκτός βέβαια από ένα σημείο: Το πάνω μέρος του φρυδιού. Αυτό το σημείο καθορίζει ουσιαστικά και το σχήμα που θα έχουν τα φρύδια σου. Συγκεκριμένα, έτσι θα πρέπει και να τα βάφεις –εάν τα βάφεις. Με οδηγό την φυσική γραμμή που κάνει το πάνω μέρος του φρυδιού σου. Εάν όμως θέλεις να περιποιηθείς την περιοχή αυτή αρκεί να χτενίσεις καλά και προς τα πάνω τα φρύδια σου. Έπειτα, ακολούθησε την φυσική καμπύλη τους. Αν προεξέχουν τρίχες, τότε αυτές είναι οι μόνες που πρέπει να αφαιρέσεις.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!