Skip to main content

BEAUTY TIPS

#Summer Beauty: 5 βασικά βήματα για να προετοιμαστείς για την νέα σεζόν

Ανανέωση ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι μέσα Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι... just around the corner. Και επειδή ο καιρός της χώρας μας είναι περισσότερο από ανοιξιάτικος, μάλλον καλοκαιρινό θα τον χαρακτήριζα, αυτό σημαίνει ότι έναρξη της νέας σεζόν είναι σχεδόν εδώ!

Μαζί με την νέα σεζόν βέβαια «έρχονται» και οι νέες προετοιμασίες για αυτήν. Τι σημαίνει αυτό; Είτε βελτιώνοντας την σωματική σου κατάσταση, είτε αυτήν του προσώπου ακόμα και των νυχιών, δες παρακάτω ποια είναι τα πρώτα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να υποδεχτείς από τώρα το καλοκαιράκι!

1. Ενσωμάτωσε τις φυτικές ίνες στην διατροφή σου: Βοήθησε τον οργανισμό σου να αποβάλλει τις τοξίνες από το έντερο, ενσωματώνοντας στην διατροφή σου τροφές με φυτικές ίνες και προβιοτικά, που ενεργοποιούν τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία του εντέρου. Τα πράσα, οι μπανάνες, το σκόρδο, τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια, οι αγκινάρες, η πικραλίδα αλλά και το αντίδι, είναι μερικές από τις τροφές που περιέχουν όλα τα παραπάνω.

2. Ώρα για διάδρομο: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάψεις μερικές θερμίδες παραπάνω από το γρήγορο περπάτημα στον διάδρομο. Ενσωμάτωσε το, λοιπόν, στην καθημερινή σου άσκηση, κάνοντας 45 λεπτά γρήγορο περπάτημα στο level 7.

3. Πες “ναι” στην περιποίηση του προσώπου: Ξεκίνα μια πιο συστηματική φροντίδα περιποίησης προσώπου, πρωί-βράδυ, καθαρίζοντας το καλά και ενυδατώνοντας έπειτα. Πάρε μια ενυδατική κρέμα ημέρα και νυκτός που θα περιέχει SPF, προστατεύοντάς το από τον -πλέον- έντονο ήλιο.

4. Επισκέψου την μανικιουρίστα σου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό σε μια γυναίκα από τα απεριποίητα νύχια χεριών και ποδιών, ειδικά το καλοκαίρι! Με τα αγαπημένα σου σανδάλια να γίνονται ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεων σου, είναι σημαντικό τα πόδια σου να δείχνουν καθαρά και πετσάκια-free! 

5. Μείωσε το πολύ μακιγιάζ: Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να αφήσεις το δέρμα σου να “αναπνεύσει” λίγο παραπάνω. Απόφυγε, λοιπόν, το πολύ make up και foundation στο πρόσωπο και δώσε βάση στα χείλη και τα μάτια, που δεν επιβαρύνονται όταν τα βάφεις.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!