ΑΥΤΑ είναι τα 3 συχνότερα λάθη που κάνεις με το foundation - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΑ είναι τα 3 συχνότερα λάθη που κάνεις με το foundation

Σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!

31 Αυγούστου 2016

Για μας τις γυναίκες, το  foundation είναι κάτι σαν τα μαύρα παπούτσια: Είναι το «ιερό δισκοπότηρο». Είναι το Α και το Ω του μακιγιάζ μας. Είναι αυτό που μπορεί να κρύψει ακόμα και τα πιο έντονα σημάδια κούρασης και να μας δείχνει λαμπερές και φρέσκες. Αλλά μπορεί να κάνει και το ακριβώς αντίθετο, αν δεν το φορέσουμε σωστά: Μέχρι και να μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Πώς θα το αποτρέψεις; Διορθώνοντας τα παρακάτω 3 λάθη που ενδεχομένως κάνεις όταν το εφαρμόζεις!

1. Το φοράς όταν το δέρμα σου δεν είναι καλά ενυδατωμένο: Μια ξηρή επιδερμίδα σημαίνει ότι μπορεί να έχει δημιουργήσει μέχρι και γραμμές γύρω από τα μάτια. Εάν προσθέσεις μέικαπ πάνω τους, θα τις τονίσεις ακόμα περισσότερο. Φρόντιζε, λοιπόν, να φοράς πριν ενυδατική κρέμα (προσώπου και ματιών) για να μπορεί και το foundation να «γλιστράει» καλύτερα στο δέρμα.

2. Χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου αντί το πινέλο για να το εφαρμόσεις: Υπάρχει λόγος που υπάρχουν αυτά τα εργαλεία εφαρμογής. Όταν χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου αντί ένα πινέλο μακιγιάζ, δεν επιτρέπεις στο foundation να ενσωματωθεί σωστά στο δέρμα, δημιουργώντας μια… ακαταστασία!

3. Φοράς φθηνά προϊόντα μακιγιάζ: Ποτέ, μα ποτέ μην χρησιμοποιείς κακής ποιότητας προϊόντα για το πρόσωπο (γενικά) που δεν έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και μπορούν να προκαλέσουν ενοχλήσεις στο δέρμα. Άσε που τέτοια προϊόντα δεν έχουν τις σωστές υφές ώστε να απλωθούν καλά στο δέρμα σου, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι μεγαλύτερη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!