#ΝοΜakeUp: ΑΥΤΟ είναι το μακιγάζ που θα σου εξασφαλίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεμα - AllYou.gr

Search

#ΝοΜakeUp: ΑΥΤΟ είναι το μακιγάζ που θα σου εξασφαλίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεμα

Au naturelle

25 Μαϊου 2016

Θέλεις να φαίνεται ότι δεν φοράς μακιγιάζ, ενώ φοράς; Εύκολο! Γιατί παρακάτω σου λέω πώς μπορείς να τα καταφέρεις!

Βήμα 1: Φόρα concealer. Άσε για λίγο στην άκρη το foundation και την πούδρα και κάλυψε όλα τα σημάδια του χρόνου ή του δέρματος με ένα concealer. Αν το concealer που χρησιμοποιείς κάνει καλά την δουλειά του, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να δείχνει λείο το δέρμα!

Βήμα 2: Περιποιήσου τα φρύδια σου: Αν τα φρύδια σου είναι περιποιημένα, ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι πολλά-πολλά για να δείχνεις όμορφη! Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, όμως, προτίμησε ένα μολύβι σε καφέ χρώμα (ή ανοιχτό καφέ αν είσαι ξανθιά) για να τα ενισχύσεις τόσο-όσο και όχι κάποια πιο έντονη απόχρωση που θα τα κάνει να δείχνουν πολύ βαμμένα.

Βημα 3: Πες ναι στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες: Για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα για τις βλεφαρίδες σου, προτίμησε ένα eyelash curler (aka ψαλίδι για τις βλεφαρίδες). Αυτό θα τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές, χωρίς όμως να επιβαρύνονται με το μαύρο χρώμα της μάσκαρας.

Βήμα 4: Φόρεσε ρουζ: Ένα ροζ ρουζ θα αποδώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Άσε τα ροδακινί ή καφέ για ένα πιο βραδινό look

Βήμα 5: Πες «ναι» στα nude: Δεν νοείται φυσικό μακιγιάζ χωρίς ένα nude κραγιόν. Θα δώσει ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη, χωρίς να φαίνονται πολύ βαμμένα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης