Skip to main content

BEAUTY TIPS

Λάδι Καρύδας: 3 χρήσεις του που θα σε κάνουν… πεντάμορφη

Το πιο hot φυσικό έλαιο και πώς να το χρησιμοποιήσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Το λάδι καρύδας είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Είναι τόσο πολυχρηστικό που ίσως τελικά να είναι και αυτός ο λόγος που τελευταία έχει γίνει τόσο «διάσημο» στον γυναικείο πληθυσμό. Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται εάν είναι ένα οικονομικό υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει τα πιο ακριβά του εμπορίου και η αλήθεια, καλή μου φίλη, είναι ότι αυτό ισχύει! Εντάξει, σίγουρα φταίει και το γεγονός του ότι είμαι φαν του υλικού εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά να σου πω κάτι; Εάν δεν είχε πραγματικά αποτελέσματα, τότε δεν θα ήμουν. Και οι παρακάτω χρήσεις του, πίστεψέ με, θα σου δείξουν άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα!

#1. Κρέμα Σώματος: Είναι σούπερ ενυδατικό και έχει τόσες ευεργετικές ιδιότητες δεν ξέρω ποια να σου αναφέρω πρώτη! Θα σου πω το βασικό όμως: Μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια από τον ήλιο, "απαλύνει" τις ουλές αλλά και καταπολεμά… την κυτταρίτιδα!

#2. Περιποίηση Μαλλιών: Το λάδι καρύδας είναι πολύ καλό ΚΑΙ για τα μαλλιά. Δυναμώνει την τρίχα, ενώ παράλληλα τα κάνει τρομερά μαλακά και λαμπερά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζεστάνεις στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και έπειτα να το απλώσεις στα μαλλιά σου (από την ρίζα προς τις άκρες). Τύλιξε με μια πετσέτα για 20-30 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε καλά με σαμπουάν.

#3. Highlighter: Για ένα σούπερ λαμπερό μακιγιάζ αρκεί να βουτήξεις βαμβάκι σε λίγο λάδι καρύδας. Στα σημεία που θέλεις να τονίσεις με έξτρα λάμψη, απαλά «πάτησε» με το βαμβάκι. Έπειτα, ολοκλήρωσε με το highlighter σου για ένα άψογο αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα δώσεις παραπάνω λάμψη στο πρόσωπό σου, αλλά παράλληλα θα διατηρείς ενυδατωμένο το δέρμα σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου