5 βήματα για να αγοράσεις το ΣΩΣΤΟ άρωμα - AllYou.gr

Search

5 βήματα για να αγοράσεις το ΣΩΣΤΟ άρωμα

Τέλος στις αμφιβολίες…

09 Ιουνίου 2016

Αχ, πόσο σημαντικό είναι το άρωμα σε μια γυναίκα. Και σε έναν άντρα φυσικά. Αλλά για την γυναίκα είναι ολόκληρη ιστορία. Η μυρωδιά της μπορεί να να χαραχτεί για πάντα στην μνήμη ενός άνδρα. Μπορεί να προκαλέσει μυστήριο, νοσταλγία, πόλο έλξης. Αυτό φυσικά θα γίνει μόνο εάν έχεις επιλέξει το σωστό άρωμα για εσένα. Δεν ξέρεις πώς; Μα, σου λέω παρακάτω…

#1. Κάνε έρευνα αγοράς: Αν έχεις ήδη ένα αγαπημένο άρωμα, τότε πριν αγοράσεις ένα καινούργιο, επικεντρώσου στις μυρωδιές του. Δες ποιες έχει ως βάση και αναζήτησε τις ίδιες στο επόμενο άρωμά σου.

#2. Μύρισε: Ήρθε η ώρα για testing… Μύρισε τα υποψήφια αρώματα που διαθέτει το κατάστημα που θα επισκεφτείς και ψέκασε στο δέρμα σου. Μην αγοράσεις αμέσως το άρωμα, ακόμη και αν θεωρείς ότι είναι το κατάλληλο για εσένα. Άφησε το να «ποτίσει» στο δέρμα σου. Τα αρώματα, κάθε λεπτό που περνάει, έχουν και διαφορετική «επίδραση» πάνω σου. Πήγαινε για ένα καφέ και σκέψου καλά εάν σου ταιριάζει πραγματικά.

#3. Μην ψωνίζεις ποτέ με φίλη/ο: Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, οπότε μπορεί να επηρεαστείς από την γνώμη τους. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου ή απλά πήγαινε μόνη για ψώνια…

#4. "Ζήσε" μαζί του: Εάν μπορείς, πάρε ένα δειγματάκι του αρώματος που σου αρέσει. Φόρεσέ το ξανά. «Ζήσε» με αυτό και μόνο τότε θα ξέρεις αν σου ταιριάζει πραγματικά.

#5. Έτσι θα καταλάβεις αν σου ταιριάζει: Αν δεν μυρίζεις το άρωμα πάνω σου, τότε σημαίνει ότι πραγματικά σου ταιριάζει. Απλά τα πράγματα!

Συντάκτης

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!