3 λάθη ομορφιάς που ΠΡΕΠΕΙ να αποφεύγεις - AllYou.gr

Search

3 λάθη ομορφιάς που ΠΡΕΠΕΙ να αποφεύγεις

Μην τα επαναλάβεις ποτέ!

12 Ιουνίου 2016

Καταλαβαίνω ότι στα θέματα της ομορφιάς δεν είμαστε όλοι experts. Ξέρω ότι μπορεί να σου είναι πιο δύσκολο να βρεις τον σωστό τρόπο να βαφτείς ή να φτιάξεις τα μαλλιά σου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά, με την σωστή καθοδήγηση, είναι πράγματα που μαθαίνονται. Γι΄αυτό και εγώ προσπαθώ καθημερινά σε συμβουλέψω για το τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Και αυτή την φορά σου λέω τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σε καμία περίπτωση, αν θέλεις να δείχνεις πάντα κομψή και λαμπερή!

1. Μην εφαρμόζεις ποτέ την λακ πολύ κοντά στα μαλλιά σου. Θα τα κάνεις να φαίνονται πιο ξηρά αλλά και «κολλημένα». Αυτό ήταν ένα στιλ που μπορεί να ταίριαζε στα ‘80s, αλλά τώρα έχουμε 2016…

2. Μην το παρακάνεις με την λάμψη. Ναι, όλες θέλουμε λίγη παραπάνω λάμψη στο πρόσωπό μας, αλλά πρέπει να ξέρεις σε ποια σημεία θα την εφαρμόσεις. Επικεντρώσου στα μάγουλα, το μέτωπο και την μύτη.

3. Μην το παρακάνεις με τα προϊόντα ομορφιάς. Όταν εφαρμόζεις σκιά ματιών, μέικαπ και γενικά οποιοδήποτε προϊόν, φρόντισε να προσέχεις την ποσότητα. Με το να χρησιμοποιείς μεγάλες ποσότητες από τα προϊόντα αυτά, το μακιγιάζ σου θα φαίνεται «βαρύ» και υπερβολικό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!