Τι κάνουν οι Γαλλίδες και δείχνουν τόσο όμορφες; - AllYou.gr

Search

Τι κάνουν οι Γαλλίδες και δείχνουν τόσο όμορφες;

Σου δίνουμε την απάντηση!

30 Ιουνίου 2016

Νομίζω ότι οι Γαλλίδες μάς έχουν ξεπεράσει σε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν φταίει ο γαλλικός αέρας ή είναι απλά έμφυτο, αλλά αυτές οι γυναίκες δείχνουν πάντα άψογες. Τόσο όσον αφορά στη μόδα, όσο και στην ομορφιά. 

Γι’ αυτό και, όπως και στην μόδα θέλουμε να τις συμβουλευόμαστε, έτσι πρέπει να τις ακούμε και στα θέματα ομορφιάς. Έτσι λοιπόν, σου αναφέρω παρακάτω τους "κανόνες" στους οποίους οι Γαλλίδες «ορκίζονται». 

#1. Προετοίμασε το δέρμα σου: Πάντα καθάριζε με ένα καθαριστικό προϊόν το πρόσωπό σου, ενώ κάνεις παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

#2. Είμαστε ότι τρώμε: Φυσικά και οι τροφές που καταναλώνεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του δέρματός σου, γι’ αυτό και φρόντιζε να τρως υγιεινές τροφές (βιολογικές εάν είναι δυνατόν) και απόφυγε την πολλή ζάχαρη.

#3. Άσε κάτω το σεσουάρ: Οι Γαλλίδες λούζουν τα μαλλιά τους, τα στεγνώνουν φυσικά (χωρίς σεσουάρ) και μετά περιμένουν μια μέρα. Την δεύτερη μέρα, λοιπόν, τα μαλλιά τους είναι άψογα!

#4. Πες «ναι» στο κομμωτήριο: Συμβουλέψου την κομμώτριά σου για το κάθε πότε πρέπει να κουρεύεσαι με βάση τον τύπο των μαλλιών σου.

#5. Κόκκινο κραγιόν=Διαχρονικό: Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη είναι μια απόχρωση που λατρεύουν οι Γαλλίδες και δεν αποχωρίζονται ποτέ. Πάει σε όλες τις γυναίκες. Είναι η must-have απόχρωση που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να λείπει από το νεσεσέρ σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!