Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ιδρώνεις πολύ; ΑΥΤΑ τα μακιγιάζ θα μείνουν σταθερά ΟΛΗ μέρα

Βήμα-βήμα πώς να τα εφαρμόσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Ο καιρός είναι καυτός και αυτό σημαίνει ότι και εσύ σίγουρα ζεσταίνεσαι και ιδρώνεις αρκετά. Υπάρχει πάντα, λοιπόν, ο φόβος το μακιγιάζ που φοράς στην δουλειά ή στην έξοδό σου να… τρέξει. Μην σκας (τουλάχιστον όχι μεταφορικά!), γιατί αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα μπορείς να έχεις και εσύ πάντα σταθερό μακιγιάζ το καλοκαίρι. Και σου προτείνω να το κάνεις με ένα πρωινό και ένα βραδινό look!

Πρωινό Look

Άπλωσε ένα foundation και concealer που έχουν πολύ ελαφριά υφή. Εάν τα προϊόντα που έχεις ήδη δεν έχουν τέτοιου είδους σύσταση, τότε αντικατέστησε το foundation με μια BB Crème, η οποία έχει ελαφριά υφή. Έπειτα, εφάρμοσε την πούδρα (φρόντισε η απόχρωσή της να ταιριάζει με αυτή του concealer) και μετά αφαίρεσε την περιττή ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο. Με τον τρόπο αυτό κάνεις το μακιγιάζ σου πιο σταθερό. Τέλος, ολοκλήρωσε με ένα ματ lip gloss με ενυδατική δράση, σε γήινες αποχρώσεις.

Βραδινό Look

Για το απόλυτο καλοκαιρινό cat-eye look αρκεί να δημιουργήσεις με ένα αδιάβροχο, μαλακό μολύβι ματιών μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο, ακολουθώντας αυτή του ματιού. Έπειτα πρόσθεσε μια σκιά ματιών στο χρώμα του γραφίτη και με ένα πινέλο, «μουτζούρωσε» και ανάμειξε καλά και τα δύο. Για πιο έντονο βλέμμα, πρόσθεσε μια γραμμή από ένα gel eyeliner στο εσωτερικό του κάτω ματιού. Το gel eyeliner θα μείνει σταθερό όλο το βράδυ και δεν θα «τρέξει». Τέλος, με μια αδιάβροχη μάσκαρα τόνισε τις βλεφαρίδες, για ένα ακαταμάχητο βλέμμα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.