ΕΤΣΙ θα πετύχεις το απόλυτα φυσικό μακιγιάζ - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα πετύχεις το απόλυτα φυσικό μακιγιάζ

Σε 4 βήματα!

11 Ιουλίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Πιστεύω ακράδαντα ότι -έστω και μια φορά την εβδομάδα- δεν πρέπει να φοράμε καθόλου μακιγιάζ. Παρόλα αυτά, ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά εάν δουλεύεις εκτός σπιτιού. Γι’ αυτό, λοιπόν, βρήκα την καλύτερη λύση για τέτοιες περιπτώσεις.

Παραλείποντας κάποια προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία είναι καμιά φορά «βαριά» για το δέρμα, μπορείς να δείχνεις όμορφη όταν βγαίνεις έξω, με ένα φυσικό όμως αποτέλεσμα. Επίσης, με τα παρακάτω βήματα θα «ξεκουράσεις» αρκετά και το δέρμα σου!

#1. Απέφυγε το foundation: Φόρεσε απλά λίγη ενυδατική και αντηλιακό προσώπου.

#2. Concealer x3 : Κάλυψε τα σημάδια του προσώπου με concealer. Αρχικά, διόρθωσε το χρώμα του δέρματος, κάνοντας color correcting με την σωστή απόχρωση concealer. Συνέχισε με το καθιερωμένο concealer, εφαρμόζοντας κάτω από τα ματιά και καλύπτοντας τυχόν σημάδια από σπυράκια. Ολοκλήρωσε με ένα highlighter στα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι και το τόξο των φρυδιών.

#3. Ώρα για πούδρα: Με μια διάφανη πούδρα βοήθησε το μακιγιάζ να γίνει ομοιόμορφο και να παραμείνει σταθερό.

#4. Τα εξτραδάκια: Ολοκλήρωσε με τα… εξτραδάκια, π.χ. φτιάχνοντας τα φρύδια σου –αν το χρειάζονται- και βάζοντας μάσκαρα και ένα lip balm με χρώμα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!