Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μήπως το δέρμα σου είναι υπερβολικά… λαμπερό;

Τότε κάτι δεν πάει καλά!


Κέλλυ Νόβακ

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε λαμπερό δέρμα. Ειδικά από μια ηλικία και έπειτα, όπου η παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου του δέρματός μας ελαχιστοποιείται, αυτό που αναζητάμε είναι ένα σούπερ, ενυδατωμένο πρόσωπο. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλες. Εγώ, για παράδειγμα έχω λιπαρό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπό μου παράγει και αποβάλλει περισσότερα υγρά, απ’ ότι ένα φυσιολογικό ή πιο ξηρό δέρμα. Και μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Μέχρι που ρώτησα την δερματολόγο μου και έμαθα!

Η ίδια με συμβούλεψε σε αυτές τις περιπτώσεις, να ενισχύω τον οργανισμό μου με βιταμίνη C και να προσθέσω στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου, μια καλή αντηλιακή λοσιόν προσώπου. Ο λόγος; Δέρματα σαν το δικό μου, παράγουν παραπάνω σμήγμα από το φυσιολογικό, το οποίο είναι μεν ένας φυσικός τρόπος για να προστατεύεται, αλλά συχνά «υπερπαράγεται» όταν η σύσταση του δέρματος δέχεται επίθεση από τους ρύπους του περιβάλλοντος, αλλά και τις έντονες ακτίνες του ήλιου. Γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να προστατεύεται από αντιοξειδωτικές ουσίες

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.