Skip to main content

BEAUTY TIPS

Κορίτσια (κι αγόρια) στον ήλιο...

ΑΥΤΑ είναι τα αντηλιακά που θα προστατέψουν το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σου! 


Μαρία Μυλωνά

Ο ήλιος, η θάλασσα, τα παιχνίδια στην άμμο "ανακηρύσσουν" το καλοκαίρι στην απόλυτα αγαπημένη εποχή των μικρών (αλλά και των μεγαλύτερων) παιδιών. Για να απολαύσετε, όμως, οικογενειακώς τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας με ασφάλεια, πρέπει να φροντίζεις ώστε το παιδί σου να είναι προστατευμένο από τον Νο1 κίνδυνο του καλοκαιριού: τον ήλιο. Κι αυτό γιατί, η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία βλάπτει σοβαρά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Πώς θα το καταφέρεις; Κάνοντας ΑΥΤΑ!  

Μισή ώρα πριν βγει στον ήλιο φρόντισε να απλώσεις στο παιδί το αντηλιακό με βάση την ποσότητα που αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, με δείκτη (SPF) 50+. Για να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα του αντηλιακού, κάνε δύο επαλείψεις και επανέλαβε τη διαδικασία κάθε δύο ώρες ή κάθε φορά μετά το σκούπισμα.

Φρόντισε, όταν παίζει στον ήλιο, να φοράει άνετα, ανοιχτόχρωμα βαμβακερά ρούχα (τα οποία θα αλλάζεις άμεσα μόλις «βρέχονται» από τον ιδρώτα). 

kori750.jpg Βεβαιώσου ότι φορά καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά ηλίου τα οποία απορροφούν το 99-100% της υπεριώδους ακτινοβολίας: αναζήτησε αυτά που εφαρμόζουν σαν μάσκα και, για λόγους ασφάλειας, είναι εξ' ολοκλήρου πλαστικά.

Μάθε στο παιδί τον κανόνα της σκιάς: Αν η σκιά του είναι μικρότερη από το ύψος του, τότε οι ηλιακές ακτίνες είναι πολύ ισχυρές και θα πρέπει εκείνη την ώρα να παίζει στη σκιά.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ!

Φυσικά, ο Νο1 τρόπος για να προφυλάξεις το παιδί σου από την ηλιακή ακτινοβολία, είναι να επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό, που θα καλύψει τις ανάγκες του παιδιού και θα προστατέψει επαρκώς το ευαίσθητο δέρμα του. Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό; Τα παιδικά αντηλιακά της FREZYDERM σου δίνουν τη λύση, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε τα μικρά (αλλά και τα... μεγάλα) παιδιά να μπορούν να παίζουν στη θάλασσα και να γίνουν βασιλιάδες στα δικά τους μοναδικά κάστρα από άμμο! 

infant_sun_care.jpg

INFANT SUN CARE SPF 50+: Πρόκειται για ένα αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, που προσφέρει αποτελεσματική πολύ υψηλή ηλιοπροστασία μόνο με ανόργανα φίλτρα. Δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας με γαλάζιο φυτικό χρώμα, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με χαμομήλι, προστατεύει από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκή ή γαλάζια χροιά. Χωρίς άρωμα και parabens. 

sea_side.jpg

SEA SIDE DRY MIST SPF 50+: Πρόκειται για ένα αντηλιακό mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια (παιδιά, έφηβοι και ενήλικες) και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή. Χωρίς Parabens.

Tip: Θέλεις να κερδίσεις αντηλιακά προϊόντα της FREZYDERM; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό της, κάνοντας κλικ εδώ!  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα τώρα που μπήκε η άνοιξη

Γιατί μια μικρή αλλαγή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα του skincare σου είναι απαραίτητη όταν αλλάζει η εποχή

Προτεινόμενα

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες