Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ

...για να το προσαρμόσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον σου!


Κέλλυ Νόβακ

Αν είσαι και εσύ make up lover, τότε σίγουρα έχεις ένα μεγάλο δίλημμα να αντιμετωπίσεις όταν πηγαίνεις στην δουλειά: Να φορέσω το μακιγιάζ που με εκφράζει ή να είμαι πιο συντηρητική; Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα δύο.

Είναι γεγονός ότι στο εργασιακό περιβάλλον σου δεν μπορείς να φορέσεις το μακιγιάζ που θα φορούσες εάν έβγαινες έξω σε μια βραδινή έξοδο ή γενικότερα σε μια βόλτα. Πρέπει, λοιπόν, να βρεις την σωστή ισορροπία μεταξύ των δύο, χωρίς μέσα από αυτήν την ισορροπία να «χάσεις» τον εαυτό σου.

Αυτό μπορείς να το ανακαλύψεις όταν αρχίσεις να αποφεύγεις 4 πολύ βασικά λάθη, που πολλές γυναίκες κάνουν όταν βάφονται για την δουλειά!

#1. Δεν φοράς το signature κραγιόν σου, όταν έχεις μια σημαντική παρουσίαση: Είναι σημαντικό να νιώθεις ο εαυτός σου σε αγχώδεις στιγμές. Έτσι, σε μια σημαντική παρουσίαση, φορώντας το signature κραγιόν σου, θα νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

#2. Φοράς περισσότερη "λάμψη" απ’ όση θα έπρεπε: Είναι γεγονός ότι εδώ θα χρειαστεί να περιοριστείς. Άσε τα γκλίτερ και τις μεταλλικές αποχρώσεις για το βράδυ ή για άλλες στιγμές που σε «παίρνει» να είσαι πιο πρωτοποριακή. Προτίμησε ματ και γήινες αποχρώσεις για τα μάτια.

#3. Ξεχνάς να φτιάξεις τα φρύδια σου: Με το να «καθορίσεις» το σχήμα των φρυδιών σου, δείχνεις περιποιημένη και πιο επαγγελματίας. Και αυτό γιατί τα φρύδια «σχηματίζουν» το πρόσωπό σου!

#4. Φοράς lip gloss: Τα λαμπερά κραγιόν έχουν την τάση να κάνουν την εμφάνισή σου πιο νεανική και πιο casual. Παράλειψέ τα για μερικές ώρες και προτίμησε ματ αποχρώσεις κραγιόν, που είναι πιο κατάλληλες για τον εργασιακό χώρο.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM