Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 (παν)εύκολα hacks για τα μαλλιά που θα λατρέψεις

Και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη φέτος το καλοκαίρι!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις τώρα πώς είναι η κατάσταση το καλοκαίρι: Θέλεις να είσαι όλη μέρα έξω. Είτε στην παραλία το πρωί, είτε για βόλτες και ντρίνκς το βράδυ. Σε καταλαβαίνω! Και εγώ έτσι είμαι! Δεν θέλω να μένω σπίτι καθόλου! Το οποίο, καταλαβαίνεις τι σημαίνει, έτσι; Δεν θέλω να ασχολούμαι με τα ρούχα, τα μαλλιά ή το μακιγιάζ μου πολύ ώρα. Θέλω να φτιάχνομαι και να φεύγω.

Έλα, όμως, που τα μαλλιά μου, δεν με αφήνουν πολλές φορές! Είναι άπειρες οι στιγμές που έχω χάσει χρόνο (και διασκέδαση από τις διακοπές μου…) για να τα φτιάξω, γιατί κάτι πετάει, κάτι δεν στρώνει καλά και κ.ο.κ. Τέρμα, όμως, σε όλα αυτά! Γιατί, με τα παρακάτω hacks βρήκα την… υγειά μου! Και θα την βρεις και εσύ. Στο υπόσχομαι!

#1. Πρόβλημα: Πετάνε τα μαλλιά σου

Λύση: Σε ένα πινέλο μακιγιάζ (που δεν χρησιμοποιείς πια) ψέκασε λίγη λακ. Έπειτα «χτένισε» με αυτό τα σημεία που πετάνε τα μαλλιά σου. 

3hair-hacks-for-summer-01.jpg

#2. Πρόβλημα: Τα μαλλιά σου πέφτουν στο πρόσωπό σου, αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις το χτένισμά σου

Λύση: Ξεχώρισε δύο μικρές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου (από τα αριστερά και τα δεξιά). Έπειτα, με αυτές πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου αλογοουρά και δέσε τα μεταξύ τους. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι. 

3hair-hacks-for-summer-02.jpg

#3. Πρόβλημα: Δεν φτιάχνουν με τίποτα τα μαλλιά σου

Λύση: Ακόμα και τις ημέρες εκείνες που τα μαλλιά δεν φτιάχνουν με τίποτα, μπορείς να έχεις το πιο κομψό χτένισμα. Αρκεί να τα χωρίσεις σε δύο ίσα μέρη κι έπειτα να τα πλέξεις/στρίψεις μεταξύ τους. Στη συνέχεια, δημιούργησε με την «πλεξούδα» αυτή έναν χαμηλό κότσο και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Το χτένισμα είναι τέλειο για το γυμναστήριο μέχρι και την βραδινή σου έξοδο!

3hair-hacks-for-summer-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός