Άψογο μαύρισμα: 3 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να το "αποκτήσεις" - AllYou.gr

Search

Άψογο μαύρισμα: 3 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να το "αποκτήσεις"

Δοκίμασέ τους! 

21 Ιουλίου 2016

Αχ αυτό το μαύρισμα! Λατρεύουμε να το… μισούμε! Γιατί, αν είσαι και εσύ λίγο σαν εμένα, μισείς να βλέπεις τα πολύ έντονα σημάδια που δημιουργούνται από το μαγιό. Αλλά και γι΄αυτό σου βρήκα την λύση, μην ανησυχείς! Τα παρακάτω γρήγορα και πάνω από όλα εύκολα tips θα σε βοηθήσουν να απόκτησεις το πιο άψογο μαύρισμα φέτος το καλοκαίρι!

#1. Εφάρμοσε σωστά το αντηλιακό: Στάσου μπροστά στον καθρέφτη (κατά προτίμηση γυμνή) και βάλε αντηλιακό παντού! Και όταν λέω παντού, εννοώ παντού! Μέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών σου. Έτσι, δεν θα αφήσεις κανένα σημείο του σώματός σου… απροστάτευτο από τον ήλιο.

#2. Χρησιμοποίησε χρονοδιακόπτη: Όταν είσαι στην παραλία και κάνεις ηλιοθεραπεία, είναι σημαντικό να μην ξεχνιέσαι. Αυτό σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να αλλάζεις πλευρά κάθε 20 λεπτά, έτσι ώστε να μην μαυρίσεις περισσότερο... μονόπλευρα. Εγώ, για να μην ξεχνιέμαι, ρυθμίζω το ξυπνητήρι του κινητού μου, ώστε να χτυπάει κάθε 20 λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι κάθε τόσο πρέπει να ανανεώνεις και το αντηλιακό σου.

#3. Σήκωσε τα χέρια σου: Για να αποφύγεις τα λευκά σημάδια στην περιοχή της μασχάλης αλλά και του μπικίνι, φρόντισε να σηκώνεις τα χέρια σου κάθε τόσο και να απλώνεις στην ευθεία τα πόδια σου, όταν κάνεις ηλιοθεραπεία. Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν το αντίθετο, με αποτέλεσμα να δείχνει άσχημο το μαύρισμά τους στα σημεία αυτά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης