Skip to main content

BEAUTY TIPS

4+1 λάθη που κάνεις με το αντηλιακό σου

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Η αντηλιακή φροντίδα είναι το Α και το Ω τους καλοκαιρινούς μήνες. Για τον λόγο αυτό σου λέω παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις όταν το φοράς!

#1. Δεν βάζεις αρκετό: Για να προστατευτείς πραγματικά από τον ήλιο, πρέπει να βάλεις αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Οι ακτίνες του ήλιου είναι τόσο ισχυρές που μόνο μια καλή στρώση θα σε σώσει!

#2. Βάζεις μόνο μια φορά: Μια φορά δεν αρκεί για να προστατευτείς από τον ήλιο. Κάθε φορά που βγαίνεις από την θάλασσα, πρέπει πάντα να εφαρμόζεις και πάλι το αντηλιακό, στο σώμα και πρόσωπο.

#3. Αγοράζεις το λάθος SPF: Άσε για λίγο το μαυριστικό λάδι στην άκρη και προστάτευσε σωστά το δέρμα σου από τις έντονες ακτινοβολίες του ήλιου, αγοράζοντας το σωστό SPF. Από 30 βαθμούς και πάνω, είσαι καλά!

#4. Δεν φοράς αντηλιακό κάτω από τα ρούχα σου: Ναι, είναι γεγονός, πρέπει να το φοράς και κάτω από τα ρούχα σου. Ο καυτός ήλιου του καλοκαιριού έχει την τάση να εισχωρεί και μέσα από τα ρούχα σου, ειδικά όταν είναι λευκά.

#5. Ξεχνάς κάποια σημεία του σώματος: Δεν είναι μόνο τα πόδια, τα χέρια και η κοιλιά που πρέπει να προστατεύσεις από τον ήλιο. Όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου χρειάζονται προστασία, όπως τα χείλια, τα αυτιά ακόμη και τα βλέφαρα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου