3 τρικ στο μακιγιάζ που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις μάθει μέχρι τα 30 - AllYou.gr

Search

3 τρικ στο μακιγιάζ που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις μάθει μέχρι τα 30

Για ένα… ώριμο αποτέλεσμα!

25 Ιουλίου 2016

Κοίτα, θα είμαι ειλικρινής. Δεν ήμουν πάντα επιδέξια όσον αφορά στο μακιγιάζ. Αλλά είναι γεγονός ότι, από μια ηλικία και έπειτα, κάποια βασικά πράγματα στο μακιγιάζ τα έμαθα. Θέλησα να τα μάθω είναι η αλήθεια. Λίγο η δουλειά, λίγο η ανάγκη μου να ξέρω ότι μπορώ να αναδείξω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου στο έπακρο... Και αυτό, θέλω να το ξέρεις και εσύ. Ένα ή δύο βασικά πραγματάκια πρέπει να γνωρίζεις να τα κάνεις άψογα. Να, όπως…

#1. Να ξέρεις να φοράς σωστά ένα ματ κραγιόν: Πολλές γυναίκες φοβούνται μια έντονη απόχρωση κραγιόν και αυτό είναι λάθος. Αν βρεις μια απόχρωση που σου ταιριάζει, τολμησέ την και μην ξεχάσεις να την συνοδεύσεις με περίγραμμα χειλιών. Εάν έχεις λεπτά χείλη, απλά σχεδίασε το περίγραμμα λίγα εκατοστά πιο ψηλά από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου και έπειτα φόρεσε το ματ κραγιόν σου. Τα ματ κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλατιά.

#2. Να φοράς σωστά το ρουζ: Ούτε 15 είσαι, ούτε 70 χρονών που πολλές γυναίκες των ηλικιακών αυτών γκρουπ εμπνέονται μάλλον από τους… κλόουν, όταν φορούν ρουζ. Αρχικά, βρες και εδώ την σωστή απόχρωση για εσένα και έπειτα χρησιμοποίησέ το με φειδώ! Εάν δεν "πιάνουν καθόλου τα χέρια σου", προτίμησε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

#3. Να μην περιποιείσαι το πρόσωπό σου: Φυσικά και το «κλειδί» για ένα φυσικά λαμπερό δέρμα είναι να ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς (καθαρισμός-ενυδάτωση-serum). Αφού την ακολουθείς πιστά, σειρά έχει και η βάση του μακιγιάζ: Βρες την σωστή απόχρωση foundation (το οποίο θα εφαρμόζεις πάντα αφού έχεις ενυδατώσει σωστά το δέρμα σου) και έπειτα ολοκλήρωσε με ένα highlighter και φώτισε 2-3 περιοχές του προσώπου για ένα σούπερ λαμπερό μακιγιάζ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!