Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 τρικ στο μακιγιάζ που ΠΡΕΠΕΙ να έχεις μάθει μέχρι τα 30

Για ένα… ώριμο αποτέλεσμα!


Κέλλυ Νόβακ

Κοίτα, θα είμαι ειλικρινής. Δεν ήμουν πάντα επιδέξια όσον αφορά στο μακιγιάζ. Αλλά είναι γεγονός ότι, από μια ηλικία και έπειτα, κάποια βασικά πράγματα στο μακιγιάζ τα έμαθα. Θέλησα να τα μάθω είναι η αλήθεια. Λίγο η δουλειά, λίγο η ανάγκη μου να ξέρω ότι μπορώ να αναδείξω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου στο έπακρο... Και αυτό, θέλω να το ξέρεις και εσύ. Ένα ή δύο βασικά πραγματάκια πρέπει να γνωρίζεις να τα κάνεις άψογα. Να, όπως…

#1. Να ξέρεις να φοράς σωστά ένα ματ κραγιόν: Πολλές γυναίκες φοβούνται μια έντονη απόχρωση κραγιόν και αυτό είναι λάθος. Αν βρεις μια απόχρωση που σου ταιριάζει, τολμησέ την και μην ξεχάσεις να την συνοδεύσεις με περίγραμμα χειλιών. Εάν έχεις λεπτά χείλη, απλά σχεδίασε το περίγραμμα λίγα εκατοστά πιο ψηλά από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου και έπειτα φόρεσε το ματ κραγιόν σου. Τα ματ κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλατιά.

#2. Να φοράς σωστά το ρουζ: Ούτε 15 είσαι, ούτε 70 χρονών που πολλές γυναίκες των ηλικιακών αυτών γκρουπ εμπνέονται μάλλον από τους… κλόουν, όταν φορούν ρουζ. Αρχικά, βρες και εδώ την σωστή απόχρωση για εσένα και έπειτα χρησιμοποίησέ το με φειδώ! Εάν δεν "πιάνουν καθόλου τα χέρια σου", προτίμησε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

#3. Να μην περιποιείσαι το πρόσωπό σου: Φυσικά και το «κλειδί» για ένα φυσικά λαμπερό δέρμα είναι να ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς (καθαρισμός-ενυδάτωση-serum). Αφού την ακολουθείς πιστά, σειρά έχει και η βάση του μακιγιάζ: Βρες την σωστή απόχρωση foundation (το οποίο θα εφαρμόζεις πάντα αφού έχεις ενυδατώσει σωστά το δέρμα σου) και έπειτα ολοκλήρωσε με ένα highlighter και φώτισε 2-3 περιοχές του προσώπου για ένα σούπερ λαμπερό μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ