Skip to main content

BEAUTY TIPS

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό «όπλο» της Gigi Hadid για τέλεια μαλλιά

Η σταρ το αποκάλυψε… κατά λάθος!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν είσαι ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο της μόδας και της ομορφιάς, είναι λογικό να θέλει όλος ο κόσμος να μαθαίνει τα μυστικά σου. Αυτό ισχύει σίγουρα στην περίπτωση της Gigi Hadid, η οποία δεν μπορεί να κουνήσει… ρούπι χωρίς να μην την ακολουθήσει κάποιος παπαράτσι.

Αν δεν ήταν αυτή η παπαρατσική φωτογραφία, πάντως, δεν θα μαθαίναμε και εμείς το μυστικό του γνωστού μοντέλου για άψογα και χαλαρά waves. To αντικείμενο που χρησιμοποιεί σίγουρα το γνωρίζεις, γιατί μπορεί να το χρησιμοποιούσες στο παρελθόν εσύ ή η μητέρα σου –αν είσαι πιο μικρή: Αναφέρομαι στα πολυαγαπημένα σε όλες μας ρόλεϋ για τα μαλλιά τα οποία "άνθισαν" την δεκαετία του ’80, αποδίδοντας ένα όχι και τόσο κολακευτικό χτένισμα. Αλλά στην περίπτωση της Gigi και γενικά αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορεί να δώσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, είτε σε νωπά μαλλιά για να αποκτήσεις εύκολα, beach waves ή και σε στεγνά μαλλιά, αν θέλεις να δώσεις λίγη ένταση και όγκο στο χτένισμά σου. Το μέγεθος των ρόλεϋ θα το καθορίσεις από το μήκος των μαλλιών σου και ανάλογα με το χτένισμα που θέλεις να κάνεις.

Για χαλαρά waves σαν της Gigi θα χρειαστείς το μεγαλύτερο μέγεθος ρόλλεϋ.

gigisecret4beachwaves-00.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς