ΑΥΤΟ είναι το μυστικό «όπλο» της Gigi Hadid για τέλεια μαλλιά - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό «όπλο» της Gigi Hadid για τέλεια μαλλιά

Η σταρ το αποκάλυψε… κατά λάθος!

28 Ιουλίου 2016

Όταν είσαι ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο της μόδας και της ομορφιάς, είναι λογικό να θέλει όλος ο κόσμος να μαθαίνει τα μυστικά σου. Αυτό ισχύει σίγουρα στην περίπτωση της Gigi Hadid, η οποία δεν μπορεί να κουνήσει… ρούπι χωρίς να μην την ακολουθήσει κάποιος παπαράτσι.

Αν δεν ήταν αυτή η παπαρατσική φωτογραφία, πάντως, δεν θα μαθαίναμε και εμείς το μυστικό του γνωστού μοντέλου για άψογα και χαλαρά waves. To αντικείμενο που χρησιμοποιεί σίγουρα το γνωρίζεις, γιατί μπορεί να το χρησιμοποιούσες στο παρελθόν εσύ ή η μητέρα σου –αν είσαι πιο μικρή: Αναφέρομαι στα πολυαγαπημένα σε όλες μας ρόλεϋ για τα μαλλιά τα οποία "άνθισαν" την δεκαετία του ’80, αποδίδοντας ένα όχι και τόσο κολακευτικό χτένισμα. Αλλά στην περίπτωση της Gigi και γενικά αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορεί να δώσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, είτε σε νωπά μαλλιά για να αποκτήσεις εύκολα, beach waves ή και σε στεγνά μαλλιά, αν θέλεις να δώσεις λίγη ένταση και όγκο στο χτένισμά σου. Το μέγεθος των ρόλεϋ θα το καθορίσεις από το μήκος των μαλλιών σου και ανάλογα με το χτένισμα που θέλεις να κάνεις.

Για χαλαρά waves σαν της Gigi θα χρειαστείς το μεγαλύτερο μέγεθος ρόλλεϋ.

gigisecret4beachwaves-00.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης