Skip to main content

BEAUTY TIPS

Last minute αδυνάτισμα; Και όμως, γίνεται!

Θέλεις να πας διακοπές! Και να μαγνητίζεις όλα τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα σου. Μπορείς!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Το καλοκαίρι είναι εδώ, εσύ το λατρεύεις, ονειρεύεσαι παραλίες, νησιά και καυτές αμμουδιές, αλλά.. δεν αδυνάτισες ακόμα - όσο θα ήθελες για να είσαι η... θεά των διακοπών και του καλοκαιριού!

Μην πανικοβάλλεσαι. Ποτέ δεν είναι αργά για να πετύχεις το σκοπό σου! Σου έχουμε την τέλεια λύση της τελευταίας στιγμής. Εντοπίσαμε δύο προϊόντα που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ο μεταβολισμός σου για να πετύχεις, πολύ γρήγορα και πολύ εντυπωσιακά το τέλειο αποτέλεσμα:

Tea 4 Beauty και CLA Lean Support & Vineapple Fluid balance Detox

Ένα στιγμιαίο ρόφημα  κι ένα συμπλήρωμα διατροφής

vita4u2.jpg 

Tea 4 Beauty

Είναι ένα στιγμιαίο ρόφημα με ειδική φόρμουλα για αδυνάτισμα και μείωση της κατακράτησης υγρών. Περιέχει τα πολύτιμα συστατικά: κόκκινο τσάι, CLA, L-carnitine και εκχύλισμα ιβίσκου. Γιατί πολύτιμα; Γιατί το καθένα δρα με διαφορετικό τρόπο και όλα μαζί επιταχύνουν και διευκολύνουν το αδυνάτισμα. Συνολικά, το στιγμιαίο ρόφημα Tea 4 Beauty, βοηθάει στη μείωση των πόντων στη μέση, στην περιφέρεια και τους γοφούς, αποτοξινώνει τον οργανισμό και διευκολύνει την πέψη.

Γνώρισε ένα-ένα τα συστατικά του:

To Κόκκινο Τσάι έρχεται από τη Νότιο Αφρική, συγκεκριμένα μία περιοχή του Cape Town και είναι θαυματουργό στο αδυνάτισμα! Αποτοξινώνει, διευκολύνει τη λειτουργία της πέψης και είναι ιδανικό συμπλήρωμα για όσους ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, καθώς προσφέρει γρήγορα κορεσμό. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, χάρη στις αποτοξινωτικές και ήπιες καθαρτικές ιδιότητές του. Διευκολύνει επίσης και την κινητοποίηση του λίπους στο σώμα, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ειδικά στη μέση, την περιφέρεια και τους γοφούς. Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες, αφού δεν περιέχει καφεϊνη αλλά τονώνει και διεγείρει το νευρικό σύστημα. Δεν κάνει θαύματα όμως μόνο στο αδυνάτισμα! Μπορεί επίσης να βοηθήσει και σε γαστρεντερικά προβλήματα, όπως ναυτία, εμετό, καούρα, έλκη και δυσκοιλιότητα.

Το CLA είναι το φυσικό πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που δίνει προτεραιότητα στη χρησιμοποίηση του λίπους που είναι ήδη αποθηκευμένο στο σώμα και με αυτό τον τρόπο διευκολύνει την "καύση" του. Δώσε σημαντική ώθηση στη μείωση του σωματικού λίπους και την τόνωση της μυϊκής σου μάζας. Με το CLA αυξάνεται η μυϊκή μάζα και αυτό συνεπάγεται και αύξηση του μεταβολισμού, του φυσικού δηλαδή ρυθμού της "καύσης" θερμίδων στο σώμα. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι η δράση του CLA είναι εντονότερη σε περιοχές που έχουν τη τάση να αποθηκεύουν περισσότερα λιποκύτταρα, όπως για παράδειγμα είναι η μέση, η περιφέρεια και οι γοφοί.

Η L-καρνιτίνη είναι εδώ για να βοηθήσει τις καύσεις σου! Το αμινοξύ που έχει την ιδιότητα να μεταφέρει τα λιπαρά οξέα εντός των μιτοχονδρίων για την παραγωγή ενέργειας, βοηθάει στην απώλεια του αποθηκευμένου λίπους στο σώμα και δίνει ενέργεια. Έτσι συντελεί στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, ενώ παράλληλα προστατεύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα.

Ο Ιβίσκος συμβάλλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων, ενώ βοηθάει και στην πέψη. Αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα και την κατακράτηση υγρών, προβλήματα που συχνά εμφανίζονται στην προσπάθεια για αδυνάτισμα. Λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή έχει ήπια, φυσική διουρητική και καθαρτική δράση.

vita4u3.jpg
 

CLA Lean support & Vinapple Fluid balance Detox

Καιρός να αποβάλλεις τις τοξίνες, να μειώσεις την κατακράτηση υγρών και το πρήξιμο, να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα... και να δεις αποτελέσματα στην απώλεια βάρους!

Πώς; Με το συμπλήρωμα διατροφής της Samcos CLA Lean support & Vinapple Fluid balance Detox! Ένας φυτικός συνδυασμός για αδυνάτισμα, μείωση του σωματικού λίπους και μείωση της παροδικής κατακράτησης υγρών. Περιέχει δυο ειδών κάψουλες: τις κάψουλες CLA Lean support και τις Vinapple Fluid balance Detox.

Οι κάψουλες CLA Lean support περιέχουν συζευγμένο λινολεϊκό οξύ ή αλλιώς CLA από καθαρό καρθαμέλαιο και αποτελούν την πιο πλούσια φυτική πηγή του, ενώ επιπλέον περιέχουν λιποτροπικούς παράγοντες όπως η χολίνη, αλλά και η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε.

Οι ευεργετικές δράσεις του CLA Lean Support είναι πολλές:

• εμποδίζει το λίπος της τροφής να αποθηκευτεί στο σώμα
• μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων
• ενισχύει την απώλεια του ήδη υπάρχοντος λίπους
• βοηθά την απώλεια του τοπικού πάχους σε περιφέρεια και γλουτούς
• ενισχύει τη μυϊκή μάζα, βελτιώνοντας έτσι το σχήμα του σώματος και προσφέροντας γράμμωση

Από την άλλη πλευρά, οι κάψουλες Vinapple Fluid balance Detox περιέχουν βότανα και φυτικά συστατικά για αποτοξίνωση, μείωση της κατακράτησης υγρών και αντιοξειδωτική προστασία. Πιο αναλυτικά περιέχουν:

Μηλόξυδο: Ο καταλύτης στη μείωση του αποθηκευμένου λίπους! Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, το μηλόξυδο ρυθμίζει την πέψη και τις καύσεις, αλκαλοποιεί το pΗ του αίματος και συμβάλλει στην αποτοξίνωση.

Σημύδα: Ένας εξαιρετικός σύμμαχος στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας! Γνωστή για τη διουρητική της δράση, η σημύδα ενισχύει την αποβολή τοξινών και μειώνει δραστικά την κατακράτηση υγρών και το πρήξιμο στα άκρα.

Ιβίσκος: Ο φυσικός τρόπος ενεργοποίησης του πεπτικού συστήματος! Επιδρά στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων, ενώ παράλληλα βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και της κατακράτησης υγρών, καθώς έχει ήπια διουρητική και καθαρτική δράση.

Πράσινο τσάι: Ένας δυναμίτης στις καύσεις του οργανισμού! Βοηθά στη διατήρηση του αποτελέσματος της απώλειας βάρους. Γνωστό εδώ και αιώνες για τα οφέλη του στην υγεία, το πράσινο τσάι είναι μια από τις λίγες ουσίες που έχουν μελετηθεί εκτενώς για τα θετικά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα.

Κάνε το καλοκαίρι σου ακόμα καλύτερο πετυχαίνοντας το αδυνάτισμα που θέλεις! Το Tea 4 Beauty και το ρόφημα CLA καθώς και οι κάψουλες CLA Lean support & Vinapple Fluid balance Detox είναι οι ιδανικοί σύμμαχοί σου! Συνδύασέ τους με υγιεινή διατροφή και άσκηση, πρόσθεσε θετική διάθεση και δες το σώμα σου να αλλάζει!

Δες όλη τη γκάμα αδυνατιστικών προϊόντων εδώ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ