Πως να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα στο άψε-σβήσε - AllYou.gr

Search

Πως να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα στο άψε-σβήσε

3 πανεύκολα, φυσικά τρικ για να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα!

18 Οκτωβρίου 2016

Θέλεις με τον πιο εύκολο, γρήγορο αλλά και φυσικό τρόπο να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα; Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, γιατί πάρακάτω σου αποκαλύπτω 3 πολύ εύκολα τρικ που μπορείς να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς και να αποκτήσεις φρέσκο δέρμα, στο… άψε σβήσε!

#1. Ενυδάτωση: Το νερό είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα και γρήγορα. Πίνοντας 8-10 ποτήρια νερό καθημερινά τότε θα ενυδατώσεις αμέσως το δέρμα σου.

#2. DIY μάσκες: Ενώ υπάρχουν αρκετές και καλές μάσκες προσώπου στην αγορά, αλλά το να κάνεις τις δικές σου με φυσικά υλικά που έχεις επιλέξει εσύ, τότε τα αποτελέσματα είναι σίγουρα καλύτερα. Βρες την μάσκα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα με βάση τον τύπο του δερματός σου και εφάρμοζέ την τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα.

#3. Μείωσε την διάρκεια του ντους: Τα χρονοβόρα και γεμάτα ατμούς ντους αποβάλλουν όλα τα προστευτικά έλαια που παράγει φυσικά το δέρμα σου, με αποτέλεσμα να δείχνει τελικά πιο θαμπό. Μείωσε λοιπόν την διάρκεια του ντους σου στα 10 λεπτά και άλλαξε την θερμοκρασία του νερού σε πιο δροσερή, όσο είναι ακόμη ζεστός ο καιρός.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!