Τι πρέπει να προσέχεις όταν εφαρμόζεις μια sheet μάσκα προσώπου - AllYou.gr

Search

Τι πρέπει να προσέχεις όταν εφαρμόζεις μια sheet μάσκα προσώπου

Το μεγαλύτερο trend των ημερών και πώς να το χρησιμοποιείς σωστά από εδώ και πέρα.

12 Σεπτεμβρίου 2016

Τελευταία όποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και αν κοιτάξω, όλο «σκάνε» μπροστά μου φωτογραφίες από beauty bloggers να κάνουν μια sheet μάσκα προσώπου. Και ενώ οι sheet μάσκες μπορεί να μας κάνουν να θυμίζουμε τρομακτικά creatures από κάποια ταινία τρόμου, είναι και πολύ καλές για το δέρμα μας. Παρόλα αυτά, λόγω τις κατασκευής τους και των συστατικών που περιέχουν, χρειάζονται λίγη προσοχή ως προς την επιλογή της μάσκας, αλλά και της εφαρμογής τους. 

Κάνε scroll down λοιπόν και διάβασε τι πρέπει να προσέχεις όταν την εφαρμόζεις!

• Εφάρμοσε μια sheet μάσκα σωστά, ξεκινώντας από το κούτελο. Έπειτα, προχώρησε προς τα μάτια πατώντας την καλά καθ’ όλη την διάρκεια, έτσι ώστε να μην εισβάλλει καθόλου αέρας. Συνέχισε προς τα μάγουλα και τέλος στο πηγούνι. Έτσι, θα την εφαρμόσεις άψογα.

• Κάνε μια μίνι προετοιμασία πριν την εφαρμόσεις, κάνοντας μια ελαφριά απολέπιση προσώπου.

• Οι sheet μάσκες είναι συνήθως αρκετά ενυδατικές, οπότε μετά μπορεί να μην χρειαστεί να ενυδατώσεις κι άλλο το πρόσωπό σου.

• Άμα περισσέψει υλικό από την μάσκα, αφού την αφαιρέσεις, μπορείς να το απλώσεις στο σώμα σου.

• Αν έχεις πρόβλημα με την ακμή, τότε πρέπει να προσέξεις την μάσκα που θα επιλέξεις (συστατικά κτλ.). Ακόμη, λόγω του ότι η μάσκα αυτή δεν επιτρέπει την εισαγωγή αέρα μπορεί να σου δημιουργήσει ενοχλήσεις στο δέρμα. Γι΄αυτό πριν την εφαρμόσεις τέσταρέ την σε ένα άλλο σημείο του σώματός σου και περίμενε μια μέρα πριν την βάλεις στο πρόσωπό σου. Έτσι, μπορείς να ελέγξεις αν θα σου προκαλέσει παρενέργειες.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης