3 συνήθειες στο μακιγιάζ που όλοι οι makeup artists θέλουν να αποφεύγεις - AllYou.gr

Search

3 συνήθειες στο μακιγιάζ που όλοι οι makeup artists θέλουν να αποφεύγεις

Όταν οι ειδικοί μιλούν, γίνεται να μην τους ακούσουμε;

16 Σεπτεμβρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας, μαθαίνουμε πολλά πράγματα για το μακιγιάζ. Είτε αυτό είναι από την μητέρα μας, είτε από τις φίλες μας, ή –πλέον- από το διαδίκτυο. Αλλά όταν πρόκειται κάποιος ειδικός να μας αποκαλύψει τα μυστικά του, τότε ακούμε με απόλυτη προσοχή. Γιατί όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει και κάποιος διάσημος makeup artist «σπάει» την σιωπή του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον / την ακούσουμε και να ακολουθήσουμε πιστά, αυτά που έχει να μας πει.

Εγώ λοιπόν, σύλλεξα τις πιο πρόσφατες δηλώσεις γνωστών makeup artists και beauty editors από όλον τον κόσμο οι οποίοι μιλούν για τα μακιγιάζ που δεν θέλουν να βλέπουν στις γυναίκες. Διαβάζοντας τις συμβουλές τους, θα καταλάβεις ότι τελικά έχουν δικαίο. Και είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτό θα αλλάξεις και εσύ γνώμη και θα ακολουθήσεις με ευλάβεια τα λεγόμενά τους.

«Θα ήθελα πολύ να δω τις γυναίκες που βάφουν έντονα τα φρύδια τους να… χαλαρώσουν λίγο. Κάθε φορά που τις βλέπω, μου μοιάζουν νευριασμένες! Ίσως καλύτερα να προσπαθήσεις μια πιο φυσική προσέγγιση στα φρύδια σου. Κανενός τα φρύδια δεν χρειάζεται να είναι τόσο συμπτυγμένα μεταξύ τους στην αρχή (του φρυδιού).» Romy Soleimani, του beauty.com.

«Θα ήθελα πολύ να σταματήσουν οι γυναίκες να εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση την τάση του contouring, strobing και correcting. Άφησε το δέρμα σου να αναπνεύσει και αν χρειάζεσαι τόσο πολύ correcting στο πρόσωπο, τότε μια επίσκεψη στον δερματολόγου σου, επιβάλλεται.», δηλώνει ο celebrity makeup artist Daniel Martin.

«Μην βάφεσαι ποτέ σε δωμάτιο με κακό φως», αναφέρει φειδωλά ο Jamie Greenberg, makeup artist γνωστών σταρ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!