Το 1 πράγμα που πρέπει να προσέχεις αν έχεις κοντά μαλλιά - AllYou.gr

Search

Το 1 πράγμα που πρέπει να προσέχεις αν έχεις κοντά μαλλιά

Κορίτσια ποτέ, μα ποτέ μην αφήσετε αυτό να συμβεί…

30 Σεπτεμβρίου 2016

Ζηλεύω τις γυναίκες με κοντά μαλλιά. Γιατί ένα τέτοιο κούρεμα, για να δείχνει stylish και φρέσκο, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αρχικά, πρέπει το κούρεμα αυτό να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Έπειτα, πρέπει η κατάσταση των μαλλιών σου να στο επιτρέπει ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το κούρεμα. Όπως και να έχει, οι γυναίκες με κοντά μαλλιά, πάντα έχουν την αμέριστη προσοχή μου. Και επειδή την έχουν, έχω προσέξει ένα λάθος που συνήθως κάνουν: Δεν τα κουρεύουν συχνά.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κούρεμα θέλει προσοχή από πολλές απόψεις. Ενώ μπορεί να χτενίζεται και να στεγνώνει εύκολα, θέλει styling, ειδικά τις ημέρες εκείνες που απλά δεν φτιάχνονται με τίποτα. Αλλά το κυριότερο πρόβλημα, είναι η συχνότητα με την οποία κουρεύεις τα κοντά μαλλιά σου. Σε αντίθεση με τα μακριά, τα οποία μπορείς να αφήσεις ακούρευτα ακόμα και για μερικές εβδομάδες, μέχρι και μήνες, τα κοντά μαλλιά απαιτούν μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, οπωσδήποτε μια φορά τον μήνα.

Συμβουλέψου, λοιπόν, την κομμώτρια σου και με βάση τον τύπο μαλλιών σου αλλά και το πόσο γρήγορα μακραίνουν (τα κοντά μαλλιά έχουν την τάση να μακραίνουν πιο εύκολα από τα μακριά), προγραμμάτισε το επόμενο ραντεβού σου και σε καμία περίπτωση μην το παραλείψεις.